BloteVoetenPark Brunssum

In het BloteVoetenPark wacht je een uitdagende wandeling op blote voeten.

Schoenen en sokken uit, dan kan het blotevoetenwandelen beginnen. Het is heerlijk om hier op blote voeten rond te lopen. Leer de natuur kennen op een heel nieuwe en soms spannende manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in de tenen!

Een vier kilometer uitdagende wandeling over verschillende ondergronden. Zacht verend mos, harde kiezels en modder. Koud en warm, vochtig en droog: het is een waar avontuur in het Brunssumse bos. Op het pad zijn diverse voetenspelletjes te spelen en staan voetenspreuken om te lezen. Vind het middelpunt van een heus labyrint en geniet tussendoor van de heerlijke rust bij de droomvijver.

Wandelen op blote voeten is behalve leuk en origineel, ook heel gezond. De verschillende ondergronden geven als het ware een voetmassage. De voeten voelen soepeler en de energie stroomt door het hele lichaam. Vergeet niet om een handdoek mee te nemen om de voeten na de wandeling droog te maken. Blijf daarna nog even hangen in het koffiehuis, met een lekker kopje koffie of thee en iets lekkers.