Maatregelen coronavirus Tuinen van Appeltern

Tuinen van Appeltern volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: Voor de Tuinen van Appeltern hoef je niet te reserveren voor een bezoek. Je mag je ticket meenemen en laten zien bij de kassa.

Tuinen van Appeltern

€ 2,50 korting

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

Tuinen van Appeltern

Op zoek naar interessante informatie over alles wat met tuinen te maken heeft? Bij de Tuinen van Appeltern vind je alles over tuinieren, tuinaanleg, tuintrends en nog veel meer! De Tuinen van Appeltern is hét inspiratiepark voor iedereen die zich wil laten inspireren en informeren.

Geschiedenis
De Tuinen van Appeltern zijn voortgekomen uit het hoveniersbedrijf dat Ben van Ooijen in de jaren '80 is begonnen. Hij legde kleine modeltuinen aan die uitgegroeid zijn tot de inspiratietuinen.

Natuurlijk spelen en ontdekken

Op het ontdekkingseiland van Tuinen van Appeltern kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, van keien springen en over boomstammen lopen. Dwaal door het Bamboedoolhof, ontdek de vele speelhuisjes en speel tikkertje in de wilgentunnels.
Met natuurlijke elementen zijn vele klim-, klauter- en balanceer elementen gecreeërd. Natuurlijk spelen is een gevoelskwestie, zo ook in Appeltern!

Coronamaatregelen Tuinen van Appeltern

Geopend vanaf: niet gesloten geweest
Sanitair: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:

https://appeltern.nl/nl/coronavirus_update/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.  

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Tuinen van Appeltern met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Appeltern voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.