Maatregelen coronavirus De Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Let op: ticket biedt direct toegang tot De Tuinen van Appeltern; reserveren is niet nodig.

De Tuinen van Appeltern

€ 2,50 korting

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

De Tuinen van Appeltern

Op zoek naar interessante informatie over alles wat met tuinen te maken heeft? Bij De Tuinen van Appeltern vind je alles over tuinieren, tuinaanleg, de laatste tuintrends en nog veel meer! De Tuinen van Appeltern is met meer dan 200 voorbeeldtuinen hét inspiratiepark voor iedereen die zich wil laten inspireren en informeren.

Geschiedenis
De Tuinen van Appeltern zijn voortgekomen uit het hoveniersbedrijf dat Ben van Ooijen in de jaren '80 is begonnen. Hij legde kleine modeltuinen aan die uitgegroeid zijn tot de inspiratietuinen.

Natuurlijk spelen en ontdekken

Op het Ontdekkingseiland kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, van keien springen en over boomstammen lopen. Dwaal door het Bamboedoolhof, ontdek de vele speelhuisjes, ga op zoek naar zoveel mogelijk verschillende vlinders en speel tikkertje in de wilgentunnels.
Met natuurlijke elementen zijn vele klim-, klauter- en balanceer elementen gecreeërd. Natuurlijk spelen is een gevoelskwestie, zo ook in Appeltern!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je hebt met deze tickets direct toegang tot De Tuinen van Appeltern. Je hoeft geen reservering meer te plaatsen. Meld je bij de kassa met het ticket.
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het park is rolstoelvriendelijk ingericht. Honden zijn indien aangelijnd ook welkom.
  • Betaald parkeren voor € 3,-. Tickets zijn te koop bij de kassa.

Coronamaatregelen De Tuinen van Appeltern

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.