Maatregelen coronavirus Nationale Park De Hoge Veluwe

Nationale Park De Hoge Veluwe volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt.

Nationale Park De Hoge Veluwe

Tot € 0,55 korting

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is 5.400 hectare natuur van de hoogste kwaliteit.

Je kunt er uren wandelen zonder iemand tegen te komen, fietsen op een gratis Witte Fiets of gewoon ergens luieren tegen een boom. Een natuurgebied dat zo gevarieerd is als Het Nationale Park De Hoge Veluwe, schreeuwt erom ontdekt te worden. Dat ontdekken houdt nooit op, want het jaargetijde, de lucht, het licht, ze zijn nooit hetzelfde. Je komt door bos en over heide, over stuifzand en grassteppen. Het leefgebied van hert, zwijn, moeflon en ree, maar ook van rugstreeppad, klokjesgentiaan, parelmoervlinder en wrattenbijter. Ontmoet in het park een bijzonder dier, maar ook bijzondere kunst. Ga lekker alleen op pad of ontdek het park onder begeleiding van een boswachter of natuurgids.

Musea

Het Kröller-Müller Museum is wereldberoemd. Niet alleen omdat het museum het één na grootste Van Gogh-collectie ter wereld bezit, maar ook omdat de basiscollectie bijeen werd gebracht door Helene Kröller-Müller. De beeldentuin is de plek waar het gedachtegoed van de Kröllers het duidelijkst tot uitdrukking komt: topkunst tegen een natuurlijk en weelderig decor. In het Museonder zie je wat er onder de grond leeft én wat er duizenden jaren geleden leefde. De expositie neemt je steeds verder mee de aarde in. Ook leuk voor kinderen!

Kinderen

Voor kinderen is er veel te ontdekken in het park. Hun ontdekkingstocht is oneindig, want de natuur biedt heel veel verrassingen. Hoe klinkt een edelhert? Wat vindt je allemaal op de grond? Hoe maak je een mezenkastje? Er zijn tal van excursies en andere activiteiten speciaal voor kinderen. 

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Nationale Park De Hoge Veluwe:

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.
De tickets zijn exclusief toegang tot het Kröller-Müller Museum, hier dien je een apart ticket voor te kopen.