Huis Verwolde

Ontdek huis Verwolde en ga op reis naar het verleden!

Huis Verwolde

Ben jij benieuwd hoe één adellijke familie meer dan 200 jaar in dit edelsmanshuis woonde? Ontdek dan op eigen gelegenheid de sfeervol ingerichte vertrekken, zoals de eetkamer met een rijkelijk gedekte tafel en bekijk de prachtige tuin vanuit de masterbedroom. Maak in het onderhuis op een interactieve manier kennis met de bewoners en hun personeel. Nieuwsgierig naar het leven in het bovenhuis? Ontdek op eigen gelegenheid de beletage met de sfeervol ingerichte vertrekken. Luister naar het verhaal over de baron in de herenkamer en word ontvangen in de Chinese kamer als hoog bezoek. Bij de Oranjerie kun je terecht op het heerlijke terras voor een theeschenkerij in de met zorg aangelegde tuin en geniet van het uitzicht op het huis.

Leuk voor kinderen!

kinderen vanaf 8 jaar kunnen gaan speuren in de tuin en ouderwets op stap met de boerenknapzak aan een tak! De knapzak koop je in de museumwinkel.

Gelderse kastelen

Huis Verwolde is onderdeel van Geldersch Landschap & Kasteelen. Deze stichting draagt zorg voor natuurterreinen, kastelen en landgoederen in Gelderland. Benieuwd naar de andere Gelderse kastelen? Klik op de volgende link voor een overzicht: kastelen in Gelderland.