Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee

Op zaterdag 21 mei 2022 vindt de Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee plaats. Loop je mee door het indrukwekkende gebied van de Hollandse Waterlinie aan de Zuiderzee?

Meer dan wandelen

Deze tocht is een uniek wandelevenement, waarbij natuur, cultuur, historie en vooral ook veel gezelligheid centraal staan. Je loopt langs stoere forten, sluizen en door het groene, waterrijke landschap van de Hollandse Waterlinie in deze regio.

Op 26 juli 2021 is de Nieuwe Hollandse Waterlinie op de UNESCO Werelderfgoedlijst gekomen als uitbreiding van de Stelling van Amsterdam. Beide linies zijn erfgoed van wereldniveau en heten nu samen de Hollandse Waterlinies. 

Vanwege de verschillende startgroepen en verschillende afstanden en wandelingen, word je direct doorverwezen naar de inschrijfmodule van dit evenement. Met behulp van de kortingscode kan je een ticket met aangegeven korting aanschaffen.

Schrijf je hier in

Als je op bovenstaande link klikt, kun je de afstand en starttijd kiezen. Hier vul je je gegevens in en ook de kortingscode: ANWB2022. De korting wordt automatisch doorberekend. 

Tickets zijn te bestellen t/m 20 mei 2022.

Drie verschillende routes

Ervaren wandelaar of zin om met het hele gezin op pad te gaan? Kies de route die bij jou past! Bij de Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee bieden we drie afstanden aan. De lange (31km) en korte afstand (13,5km) vertrekken vanuit Weesp, de middellange afstand (17,5km) vertrekt vanuit Naarden-Vesting. 

Onderweg is er van alles te doen, te zien, te beluisteren en te proeven! Natuurlijk verzamel je je stempels op de stempelkaart en is er bij de finisch een mooi embleem voor op je rugzak of jas.

Startlocaties

Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzeevindt vindt plaats op 21 mei 2022. De lange (31km) en korte afstand (13,5km) vertrekken vanuit Weesp, de middellange afstand (17,5km) vertrekt vanuit Naarden-Vesting. 

Weesp
Fort Ossenmarkt
Ossenmarkt, 1381 LX Weesp

Naarden-Vesting
Erf Stadzigt
Meerkade 2 A, 1412 AB Naarden

 

Welke route

Starttijd

Afstand

Reguliere prijs

Korting

ANWB-ledenprijs

Vestingroute  9.00 u of 9.20 u of 9.40 u  31 km € 23,50 € 4,50 € 19,00
Zuiderzeeroute 10.00 u of 10.20 u of 10.40 u  17,5km € 19,50 € 4,50 € 15,00
Naardermeerroute  10.00 u of 10.20 u 13,5 km € 17,50 € 4,50 € 13,00

 

Aanvullende Ticketinformatie

  • Ticketverkoop alleen via de link: Schrijf je hier in en gebruik de kortingscode ANWB2022.

  • Keuze uit bovengenoemde wandelingen met bijbehorende afstanden.
  • Tickets te bestellen t/m 20 mei 2022.
  • Wisselen van startgroep is na inschrijving niet mogelijk. Wil je samenlopen met iemand anders of een groepje? Schrijf je dan samen in! 

Diabetes Fonds als partner

Al sinds dag één is het diabetes Fonds een belangrijke partner van de Waterlinie Wandeltochten. Wanneer je wandelt, voel je je fitter en energieker. Regelmatig bewegen verkleint de kans op diabetes type 2. Bij de meeste mensen met diabetes, zowel type 1 als ook type 2, neemt het risico op hart en vaatziekten af dankzij beweging. Het Diabetes Fonds en de Waterlinietocht slaan de handen ineen om mensen op een leuke manier op de been te krijgen én om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken. Dus kom op en wandel mee!

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.

Meer Waterlinie Wandeltochten

Ontdek ook de andere Waterlinie Wandeltochten: Waterlinie Wandeltocht Utrecht (vijf verschillende routes) en Waterlinie Wandeltocht Vestingdriehoek (twee verschillende routes). Bekijk onderstaande pagina's voor meer informatie en om tickets te bestellen:

Waterlinie Wandeltocht Utrecht