Nationale Taptoe

€ 5,- korting

Bezoek de Nationale Taptoe op 27, 28 en 29 september in Rotterdam Ahoy!

In een avondvullende show marcheren de meest vooraanstaande militaire orkesten, artiesten en groepen uit het binnen- en buitenland door Rotterdam Ahoy. Drummer Cesar Zuiderwijk, trombonist Jörgen van Rijen, de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht en The Republic of Korea Traditional Army Band zullen hun opwachting maken.

De Nationale Taptoe 2019 zal volledig in het teken staan van 200 jaar militaire muziek in het koninkrijk en de herdenking van 75 jaar Market Garden, het begin van de bevrijding. 

Bestel hier jouw tickets voor de Nationale Taptoe

Prijzen

Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar, namelijk met geplaceerde (1e en 2e rang) en ongeplaceerde zitplaatsen (3e rang). Indien je geplaceerde stoelen kiest, is het mogelijk om tijdens het bestellen op het zaalplan zelf stoelen te selecteren.
Bij de ongeplaceerde tickets koop je een plaats in de tweede ring van Ahoy. Bij aankomst word je door een hostess van Ahoy naar de beschikbare plaatsen gebracht. 
Het is ook mogelijk om tijdens het bestellen van de tickets een parkeerkaart aan te schaffen. Dit parkeerticket kost € 17,50 en biedt garantie op een parkeerplaats bij aankomst. 

  Kassaprijs Korting ANWB-ledenprijs
Zitplaatsen 1e ring, geplaceerd € 42,00 € 5,00 € 37,00
Zitplaatsen 2e ring, geplaceerd € 32,00 € 5,00 € 27,00
Zitplaatsen 2e ring, ongeplaceerd € 22,00 € 5,00 € 17,00

De prijzen zijn inclusief € 2,- servicekosten per ticket. Per bestelling betaal je € 1,95 transactiekosten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.