Maatregelen coronavirus Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Nationaal Militair Museum

10% korting

In het NMM op de voormalige vliegbasis Soesterberg komen verleden, heden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht tot leven.
Land van ANWB GOUD

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum vertelt de persoonlijke verhalen van militairen die van onze vrede en veiligheid hun beroep maken. Ervaar hoe het heden, verleden en toekomst van de krijgsmacht raken aan de actualiteit en ons dagelijks leven.

Van alles te zien en te doen

Het NMM heeft de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal. Dwaal tussen tanks en helikopters, ga met z’n allen naar een theatervoorstelling, geniet van het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug vanaf de 33 meter hoge uitkijktoren of kijk wie het snelst over de stormbaan kan. Test je reactievermogen of leer kijken als een scherpschutter.

Tentoonstelling 'Hij of ik. Een Canadees en een Duitser'

In de tentoonstelling staan twee persoonlijke, waargebeurde verhalen centraal, van zowel een Canadese als een Duitse soldaat; de werkelijkheid door de ogen van twee echte militairen. De tentoonstelling is tot 26 september 2021 te zien.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij het Nationaal Militair Museum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Coronamaatregelen Nationaal Militair Museum

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Deel van de toiletten blijft gesloten.
Horeca: De espressobar blijft gesloten. Het restaurant is geopend maar heeft beperkte zitplaatsen.
Overige maatregelen: Vaste looproute, garderobe is gesloten.

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.  

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Nationaal Militair Museum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Soest voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.