Maatregelen coronavirus Nationaal Gevangenismuseum

Het Nationaal Gevangenismuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Nationaal Gevangenismuseum

Tot € 1,- korting

Ontdek alles over het verleden en heden van misdaad en straf in het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Wel eens aan de schandpaal gestaan? Wil je weten hoe een cel er van binnen uitziet? Of op de stoel van de rechter zitten? Het kan bij het Gevangenismuseum!

Leuk voor kinderen

In het Gevangenismuseum valt er ook voor kinderen van alles te beleven. Kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen de Lange Leo kinderroute volgen. Voor kinderen vanaf 7 jaar is de spannende speurtocht 'De Vloek van Veenhuizen' een echte aanrader. En in de tentoonstelling 'Rust Roest' kunnen kinderen een tekenfilm bekijken in de Bajesbios.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij het Gevangenismuseum voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van het Gevangenismuseum.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar het Gevangenismuseum.
  • Het ticket is niet geldig voor speciale evenementen van het Gevangenismuseum.

Coronamaatregelen Nationaal Gevangenismuseum

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.gevangenismuseum.nl/corona-huisregels/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan het Gevangenismuseum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Veenhuizen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.