Mystery City Games Amsterdam

25% korting

Ga terug in de tijd en los een waargebeurd historisch mysterie op in de straten van Amsterdam!

Mystery City Games Amsterdam

Tijdens de speurtochten van Mystery City Games in Amsterdam loop je door de straten van onze hoofdstad terwijl je een waargebeurd historisch mysterie oplost. Volg de schatkaart om vijf verschillende locaties te bezoeken, puzzels op te lossen en een reeks sloten te openen om het antwoord te ontdekken.

Op jouw gekozen dag en tijdstip haal je een rugzak op bij het Waterlooplein en bevind je jezelf in een andere eeuw via prachtig ontworpen puzzel- en hulpstukken. Leg je telefoon weg, want in de rugzak vind je alles wat je nodig hebt. Volg het verhaal in je eigen tempo: race tegen de klok of geniet van het avontuur! Hoe dan ook is het een fantastische manier om Amsterdam te verkennen.

Kies uit twee verhalen

Met 'Het Mysterie van een Geheime Afzender' duik je in de Gouden Eeuw op zoek naar een lid van een geheim genootschap. Met 'Operatie 45' word je door verhalen van het Nederlands Verzet meegenomen terwijl zij op zoek gaan naar diamanten die vermist zijn geraakt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Mystery City Games voor een gewenste bezoekdatum en tijdstip van een van de twee aangeboden speurtochten in Amsterdam. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De speurtochten zijn geschikt vanaf de leeftijd van 6 jaar. 
  • Om een speurtocht uit te voeren heb je een team van minimaal twee deelnemers nodig. Je moet dus minimaal twee tickets aanschaffen om een speurtocht te reserveren. Je speelt alleen met mensen van jouw eigen groep.
  • Na het reserveren van een dag en tijdslot ontvang je een ticket van Mystery City Games. Neem deze op je dag van bezoek mee, het ANWB ticket hoef je niet mee te nemen.  Je kunt het ticket laten zien vanaf je telefoon/tablet of neem het ticket geprint mee.
  • De tijdsduur vaneen speurtocht is 1,5 tot 2 uur.
  • Het spel wordt 100% buiten gespeeld.  Je legt ongeveer 3 kilometer af. 
  • Voor deze speurtochten wandel je door Amsterdam. Amsterdam is over het algemeen mindervalide- en rolstoelvriendelijk. De speurtochten van Mysery City Games in Amsterdam zijn dus (grotendeels) mindervalide- en rolstoelvriendelijk. Houd er rekening mee dat je zo'n 3 kilometer aflegt. 
  • Waterlooplein is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Amsterdam gaan er meerdere metro's en bussen naar Waterlooplein.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij Q-Park Waterlooplein (Valkenburgerstraat 238). Parkeren kost € 2,- per 16 minuten.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.