advertentie

muZIEum

Nijmegen
 
Deel jouw ervaring met anderen! Schrijf de eerste review
 

Profiteer van € 1,- korting op een entreeticket met gratis consumptie

€ 1,- korting

 • alttekst

Ervaar hoe het is om niet te kunnen zien in het muZIEum in Nijmegen.

muZIEum opent je de ogen

Het ervaringsmuseum over zien en niet zien in Nijmegen.

Stel je voor: je bent slechtziend of blind en loopt midden in de stad. Je hoort auto’s, rennende voetstappen, stemmen, een fietsbel. Hoe vind je nu de weg? Welke obstakels kom je tegen? En nog belangrijker: hoe ga je daarmee om? Ontdek het zelf in het muZIEum in Nijmegen. Ga mee op pad in een wereld waar horen, ruiken, voelen en proeven opeens een veel grotere rol spelen dan je gewend bent.

Ontdekkingstocht in het donker

Het muZIEum biedt verschillende belevingen. In onze twee donkerbelevingen is het aardedonker en ontdek je hoe het is om volledig blind te zijn. In de donkerbeleving Een dag uit het leven van… leidt de gids je rond in het dagelijks leven van iemand die blind is. Of kies ervoor je onder te dompelen in vakantiesferen in Op vakantie met…, uiteraard zonder zicht.

Ervaar het met virtual reality!

Expeditie ribbelroute is een unieke beleving. Tijdens deze wandeling door het stadscentrum van Nijmegen simuleert een virtualrealitybril diverse oogaandoeningen. Ondervind zelf wat het betekent slechtziend te zijn en wat je overige zintuigen je allemaal vertellen. Bekijk de stad eens door andere ogen!

Persoonlijke rondleiding

Voor alle belevingen geldt dat je wordt rondgeleid door een blinde of slechtziende gids. Hij of zij vertelt uit eigen ervaring over leven met een visuele beperking. Schroom dus niet al je vragen te stellen. Op het interactieve doe-plein kan je nog meer te weten komen over blind- en slechtziendheid en je zintuigen. Kom jij een keer langs?


Kenmerken van muZIEum
Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Educatief, Musea
muZIEumGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)EducatiefMusea

Klantenbeoordeling muZIEum

 
(0 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneel
Beoordeling plaatsen
Annuleren
Prijzen en tickets

leden
Entreeticket kinderen ( 8 t/m 12 jaar) van € 10,- voor
€ 9,
-
Entreeticket volwassenen (vanaf 13 jaar) van € 15,- voor
€ 14,
-
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2018
te gebruiken t/m 31 december 2018
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot muZIEum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar muZIEum. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2018.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2018.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Ziekerstraat 6 B6511 LHNijmegen muZIEum
  Ziekerstraat 6 B
  6511 LH Nijmegen
  Plan uw route

  Contact

  Bel 024-2001050
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Maandag 12.00-17.00 (geopend voor groepen vanaf 15 personen) Dinsdag t/m zondag 09.30-17.00

  Openingstijden

  Maandag 12.00-17.00 (geopend voor groepen vanaf 15 personen)
  Dinsdag t/m zondag 09.30-17.00 Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

Suggesties


Geen foto
Tot € 3,- korting

Afrika Museum

Berg En Dal
(0 beoordelingen)
Alles wat je wilt weten over Afrikaanse kunst en cultuur, en over de banden tussen Europa en dat fascinerende continent.
Geen foto

Kasteel Heeswijk

Heeswijk Dinther
(0 beoordelingen)
Enigszins verscholen in het bosrijke Brabantse land tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven, ligt het formidabele Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht uit de 11e eeuw.
Geen foto

Jachthuis St. Hubertus

Hoenderloo
(1 beoordeling)
In Park De Hoge Veluwe ligt het roemruchte Jachthuis fraai en statig aan een vijver
Geen foto

Arnhems Oorlogsmuseum

Schaarsbergen
(0 beoordelingen)
Dit particuliere museum herbergt een boeiende collectie omtrent de Tweede Wereldoorlog. Met speciale aandacht voor wat er in deze jaren zich heeft afgespeeld in Arnhem en omgeving.