Music Show Scotland verplaatst

De voorstelling van Music Show Scotland zal plaatsvinden op 28 augustus 2021. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Music Show Scotland

15% korting

De grootste Schotse indoorshow ter wereld komt weer naar Ahoy! De voorstelling is in verband met het coronavirus verplaatst naar 28 augustus 2021.

De Ahoy wordt omgetoverd naar de Schotse Highlands en je kan weer genieten van een onvergetelijke avond met Music Show Scotland.

Music Show Scotland

Al tien jaar toert Music Show Scotland door heel Europa met een spectaculair programma vol Schotse en Ierse livemuziek, zang en dans. Meer dan 200 pipers, drummers, muzikanten, dansers en zangers zorgen iedere show weer voor kippenvel. Voor een levensgroot decor van een kasteel worden niet alleen de klassiekers gespeeld, ook moderne hits zullen de revue passeren. De enorme Massed Band, onder begeleiding van de 35-koppige Castleband, zullen de nummers live spelen.

Het kasteeldecor, het levensgrote Highland Valley Castle, is speciaal voor deze productie ontwikkeld. De combinatie van het waanzinnige decor en het showprogramma resulteert in een avond vol kippenvel.

De voorstelling vindt op zaterdag 28 augustus 2021 om 19:30 uur plaats. De voorstelling duurt ongeveer 3 uur (inclusief pauze).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.