Maatregelen coronavirus Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Museumstoomtram Hoorn-Medemblik volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Museumstoomtram Hoorn - Medemblik

€ 3,- korting

Een dagje uit door de historische driehoek Enkhuizen - Medemblik - Hoorn.

Maak de spannendste tijdreis met boot en stoomtram. De reis begint, in Enkhuizen, met een boottocht over het IJsselmeer met het grote museumschip de Friesland. Vervolgens stap je in Medemblik over op de stoomtram. Je maakt een reis langs de mooie oude stations van Opperdoes, Twisk en Wognum.

Na aankomst op het sfeervolle tramstation van Hoorn ga je 100 jaar terug in de tijd. Neem een kijkje in het seinhuis waar de seinen en wissels worden bediend of in de werkplaats bij de grote stoomlocomotieven. Tijdens de Speurtocht Stoomsafari kunnen de jongste bezoekers alles beleven rond het vervoer per stoomtram en boot!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij de Museumstoomtram. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Actie geldt alleen wanneer er gestart wordt in Enkhuizen.
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis mee, maar hebben ook een ticket nodig. Dit ticket kun je aanschaffen tijdens het reserveringsproces op de website van Museumstoomtram.
  • Je kunt gratis parkeren bij station Enkhuizen.

Coronamaatregelen Museumstoomtram Hoorn - Medemblik

Geopend vanaf: 05 augustus 2020
Sanitaire voorzieningen Geopend, met extra hygiënemaatregelen.
Horeca: De horeca in Hoorn en Medemblik zijn geopend, in de stoomtram zelf wordt geen horeca verkocht.
Stoomtram: De capaciteit van de stoomtram is teruggebracht naar 45% van de normale capaciteit om de 1,5 meter te waarborgen.
Overige maatregelen: www.stoomtram.nl/coronamaatregelen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Museumstoomtram met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Enkhuizen voor je geselecteerd. Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.