Maatregelen coronavirus Zaanse Schans

De Zaanse Schans volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Zaanse Schans Card

Bestel nu

Met de Zaanse Schans Card ontvang je gratis toegang tot alle vijf musea in de Zaanse Schans en korting op een rondvaart door het gebied.

Ga terug in de tijd en zie hoe de 18e en 19e eeuw kleurrijk tot leven komen in de Zaanse Schans! Hier ontdek je het Holland van de molens, groene houten huizen en eindeloze vergezichten. Maar het is ook de plek van de industrieën en Nederlandse iconen zoals Albert Heijn, Honig en Verkade.

Met de Zaanse Schans Card maak je jouw bezoek aan de Zaanse Schans nog leuker! Zo ontvang je gratis entree tot de ambachtshuisjes, het Zaans Museum en koekjes- en chocoladefabriek de Verkade Experience. In deze fabriek mag je jouw eigen chocoladewikkel ontwerpen en ontvang je een Verkade-reep. Bovendien krijg je korting op een rondvaart met Windmill Cruises en in deelnemende souvenirwinkels en restaurants.

Zaanse Schans Card

Wissel jouw e-ticket om voor de Zaanse Schans Card in het Zaans Museum op de Zaanse Schans (Schansend 7) en ontvang:

  • Gratis toegang tot het Zaans Museum en de Verkade Experience
  • Gratis toegang tot het Wevershuis, Kuiperij en het Jisperhuisje
  • Gratis toegang tot het Museum Zaanse tijd
  • 40% korting op een rondvaart met Windmill Cruises
  • 10% korting bij deelnemende souvenirshops en restaurants (bij besteding van € 10,- of meer)

Ontwerp jouw eigen chocoladewikkel!

ANWB-leden mogen in de Verkade Experience in het Zaans Museum hun eigen chocoladewikkel ontwerpen. En als kers op de taart krijg je de zelfontworpen wikkel, inclusief Verkade-reep, gratis mee!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je dient het ANWB Ticket om te wisselen voor de fysieke Zaanse Schans Card in het Zaans Museum op de Zaanse Schans, Schansend 7. Dit kan alleen op de gekozen datum + tijdstip i.v.m. de coronamaatregelen.
  • De Zaanse Schans Card is één dag geldig.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Tickets zijn maximaal één maand vooruit te boeken. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen en valt deze wel binnen de actieperiode? Wacht dan even met bestellen tot de datum er wel tussen staat.

Coronamaatregelen Zaanse Schans

Geopend vanaf:  1 juni 2020
Sanitair: Geopend
Horecavoorzieningen: Geopend
Oerige maatregelen: Er is een aangepaste route gecreëerd.

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.