Maatregelen coronavirus Siroopwafelfabriek

Siroopwafelfabriek volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Siroopwafelfabriek

Tot € 1,45 korting

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel.

Siroopwafelfabriek Kamphuisen

Al sinds 1810 vliegen de wafels als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel!

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Tickets zijn maximaal een maand vooruit te boeken. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen en valt deze wel binnen de actieperiode? Wacht dan even met bestellen tot de datum er wel tussen staat. 
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, daar hoeft geen ticket voor te worden aangeschaft.

Coronamaatregelen Siroopwafelfabriek Kamphuisen

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:   

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan de Siroopwafelfabriek met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Gouda voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.