Maatregelen coronavirus Siroopwafelfabriek

Siroopwafelfabriek volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Siroopwafelfabriek

Tot € 1,45 korting

Verscholen in het hart van Gouda ligt de fabriek van de knapperigste siroopwafel van het land: de Kamphuisen siroopwafel.

Siroopwafelfabriek Kamphuisen

Al sinds 1810 vliegen de wafels als warme broodjes over de toonbank. Niet zo gek, want een Kamphuisen Siroopwafel is niet zo maar een stroopwafel!

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkerijfabriek binnen. Eenmaal binnen komt de heerlijke, zoete geur van siroopwafels je tegemoet en kun je zelf ervaren hoe de lekkerste siroopwafels van Gouda gemaakt worden.

Wij bieden momenteel twee verschillende tickets aan voor Siroopwafelfabriek Kamphuisen:

  • Tickets inclusief rondleiding
  • Tickets inclusief rondleiding én koffie/thee met iets lekkers

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, daar hoeft geen ticket voor te worden aangeschaft.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving. Meer informatie over de parkeerterreinen en de tarieven zijn te vinden op de website van Q-Park.

Coronamaatregelen Siroopwafelfabriek Kamphuisen

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.