Philips Museum

Heden, verleden en toekomst van een wereldconcern

In de vaste tentoonstelling krijg je een fascinerend beeld van hoe Philips zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern heeft ontwikkeld.

Vanaf de start van de onderneming in 1891 tot en met de innovaties van morgen. Aan de hand van opmerkelijke verhalen en historische producten maakt de tentoonstelling voelbaar wat de impact van Philips op het leven van mensen is.

Hoe kan digitalisering artsen ondersteunen om een sluitende diagnose te stellen? Hoe kunnen lichaamsgegevens, zoals lichaamslengte en gewicht, inzicht geven in ziektes of het voorspellen van epidemieën? Hoe kunnen netwerken de veiligheid op straat vergroten?
Philips laat met de nieuwe experience zien hoe we door innovatie kunnen zorgen om duurzamer, veiliger en gezonder te leven.Via interactieve beeldschermen die direct reageren op individuele bezoekers is het mogelijk om zelf te ervaren hoe moderne technologie ons leven verandert.
Bovendien toont de nieuwe experience in het Philips Museum hoe innovaties op het gebied van gezondheid en duurzame verlichting bijdragen aan het verbeteren van het leven van miljarden mensen wereldwijd.