Let op: tickets Louwman Museum pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Vervolgens dien je nog een reservering te maken voor een specifiek tijdslot via de website van het Louwman Museum. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Louwman Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Louwman Museum

Tot € 1,50 korting

Bekijk meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel in het Louwman Museum!

Stap in de geschiedenis van vooruitgang, innovatie en design

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. 

De unieke collectie van bijzondere automobielen en memorabilia geeft niet alleen een prachtig beeld van de ontwikkeling van de mobiliteit, maar ook van de technische innovaties, vormgeving, welvaart en de mensheid in het algemeen. Van de eerste, meer dan een eeuw oude, elektrische auto tot de meest oogverblindende ontwerpen uit de 20ste eeuw.

Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum nog veel meer. Ook de bijzondere collecties autogerelateerde kunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen nodigen uit tot een bezoek.

Tentoonstelling 75 jaar Wegenwacht

Dit jaar bestaat de ANWB Wegenwacht 75 jaar! Bezoek van van vrijdag 2 juli tot en met zondag 5 september de tentoonstelling hierover in het Louwman Museum. Je ontdekt het verhaal van de 75 jaar pechhulp aan de hand van Harley Davidson en BSA motoren met zijspan, bestel 2CV’s,  een Wegenwacht-DAF en andere iconische Wegenwachtvoertuigen. Ook zie je in de tentoonstelling verschillende typen praatpalen, filmbeelden en andere voorwerpen van de Wegenwacht.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket, voor een specifieke bezoekdatum, op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Louwman Museum voor een specifiek tijdslot. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie 

  • Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke bezoekdatum. Vervolgens dien je nog een reservering te maken voor een specifiek tijdslot via de website van het Louwman Museum. Meer informatie hierover vind je op het ticket.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit dien je wel aan te geven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van het Louwman Museum
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het Louwman Museum heeft een ondergrondse parkeergarage. Het parkeertarief bedraagt € 6, tickets zijn bij de parkeerautomaat te verkrijgen.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot Louwman Museum. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.

Coronamaatregelen Louwman Museum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de anwb-winkels.