Maatregelen coronavirus Aviodrome

Aviodrome volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Luchtvaartmuseum Aviodrome

25% korting

De tijd vliegt bij Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Een wereld vol vliegtuigactie

De burgerluchtvaart bestaat 100 jaar. Om dat te vieren is het museum van Luchtvaartmuseum Aviodrome volledig vernieuwd! De nieuwe, interactieve expositie toont iconische toestellen en vertelt het avontuurlijke verhaal van pioniers uit de luchtvaart. Bewonder binnen én buiten meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Stap aan boord van een Boeing 747 en ervaar de adrenaline van een echte piloot in de flight simulator!

Nog niet genoeg gezien? Vanuit de nostalgische verkeerstoren heb je een fantastisch uitzicht op de start- en landingsbaan van Lelystad Airport! Neem deel aan een gratis rondleiding die meerdere keren per dag door enthousiaste vrijwilligers worden gegeven. Of voltooi de piloten- of stewardessenopleiding en behaal jouw vliegbrevet! 

Herstvakantie: Space Academy

Van 10 tot en met 25 oktober ontdek je alles over de ruimtevaart tijdens Space Academy. Speel het interactieve Mission Mars spel, kom meer te weten over de ruimte bij de kennistest, meet je snelheid bij de Space Sprint, test je reactievermogen bij de Space Sweeper én vouw je eigen Space Shuttle in elkaar! Alle activiteiten van Space Academy zijn inbegrepen bij het entreeticket.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Aviodrome. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Let op: in verband met de coronamaatregelen dien je bij het plaatsen van de reservering op de website van Luchtvaartmuseum Aviodrome ook aan te geven of er kinderen t/m 2 jaar meekomen

Coronamaatregelen Luchtvaartmuseum Aviodrome

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Horeca: Aangepaste horeca-voorzieningen
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Overige maatregelen: https://www.aviodrome.nl/maatregelen-corona/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Aviodrome met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Lelystad voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.