ONSTAGE Experience

Tot € 7,90 korting

Dompel jezelf als Tiësto 1,5 uur onder in de wereld van licht, geluid en special effects in de DJ hoofdstad Breda. Nieuwe sensationele attractie, middenin Breda.

ONSTAGE Experience 

ONSTAGE Experience is de allereerste bezoekersattractie waar je samen met je vrienden of familie voor één dag mee gaat maken hoe het is om een wereldberoemde DJ te zijn. In de sfeer van een festival kom je binnen in een audiovisueel spektakel.

ONSTAGE Experience bestaat uit 7 interactieve ruimtes waar je doorheen loopt. Van een fotoshoot tot een muziekstudio, elke keer weer wordt je verrast. In mixed reality maak je mee hoe het is om op de mainstage te staan!  Je gaat naar huis overladen met unieke foto’s voor je tijdlijn, een muzieknummer en een eigen aftermovie! 

Highlights:
* Een nieuwe interactieve dj beleving in hartje Breda
* Ga naar huis met een video van je eigen DJ-set
* Geniet na in het gezellige DJ-café
* 90 minuten licht, projecties en special effects
* Award-winning show 2023
* Een verrassende middag of avond uit met vrienden
* Ook geldig in het weekend!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • ONSTAGE Experience adviseert een minimumleeftijd van 8 jaar. Kinderen tot 16 jaar oud mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.
  • Dit attractiebezoek bevat harde geluiden, flitsende lichten en lasershows. De show kan ongemak & epileptische aanvallen veroorzaken voor mensen met lichtgevoelige epilepsie
  • De attractie duurt ongeveer 50 minuten. Afhankelijk van de groepsgrootte en de naborrel ben je zo'n 1,5 uur binnen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Smartphones en spiegelreflexcamera’s kunnen niet mee de experience in. Er zijn gratis kluisjes voorzien van sloten aanwezig voor het opbergen van bagage.
  • ONSTAGE is toegankelijk met een rolstoel. Persoonlijke begeleiding wordt aangeraden.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar ONSTAGE Experience te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.