The Portal - FEC Sevenum

Tot € 6,50 korting

Waag je aan sportieve uitdagingen in The Portal Action House en versla al je tegenstanders met lasergamen!

Action House

The Portal Action House is een fysieke gamewereld die bestaat uit 3 uitdagende levels. Stap via The Portal in deze wereld en waag je aan verschillende sportieve uitdagingen.

Laat je vetste skills zien op de freerunbaan in level 1 en eindig met een salto in de airbag. Oefen je vetste tricks op tal van trampolines in level 2. Of race over de pumptrack met een step of BMX fiets in level 3!

The Portal Action House is dus een gave plek om je vetste freerun of trampoline skills te oefenen en te verbeteren. Daarnaast is het een supertoffe hangout-spot voor tieners en jongvolwassenen waar ze samen kunnen chillen én tegelijkertijd sportief bezig zijn.

Lasergamen

The Portal Lasergame is een spannende Lasergame Arena van twee verdiepingen inclusief blacklights en verschillende licht- en geluidseffecten. Voordat je de Arena betreedt sta je oog in oog met je tegenstanders en krijg je een uitgebreide instructie. Vervolgens barst de strijd los. 3, 2, 1 FIRE!

Gewapend met een ultramodern Lasermaxx Lasergun en -vest sluip je door de nauwe gangen op zoek naar je tegenstanders. Verplaats je van de begane grond naar de bovenverdieping of verschuil je daartussenin. Kies de beste strategie en wie weet word jij de nummer 1 met de meeste hits.

Na het spel ontvang je een scoreformulier waarop zowel een individuele als een teamscore wordt weergegeven. Wie heb jij het vaakst geraakt en mag jouw team zich tot winnaar kronen?!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij The Portal - FEC Sevenum voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Tickets voor The Portal Action House en Lasergamen zijn zowel apart als gecombineerd verkrijgbaar.
  • Voor volwassenen geldt: koop een ticket als je bij The Portal Action House naar binnen wilt. Wil je niet meedoen en vanaf het balkon zicht houden op je kinderen? Dan hoef je geen ticket aan te schaffen.  
  • De minimale leeftijd voor entree bij The Portal is 8 jaar. 
  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in schoolvakanties. 
  • Neem de tickets geprint mee. Tickets laten scannen vanaf je telefoon of tablet is NIET mogelijk.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.