Maatregelen coronavirus NEMO Science Museum

NEMO Science Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. In verband met de coronamaatregelen zijn alle publiek toegankelijke locaties momenteel gesloten. Heb je via de ANWB tickets besteld voor dit uitje en heb je een vraag over jouw tickets? Neem dan contact met ons op via het contactformulier (je vindt het contactformulier op deze pagina, aan de rechterkant, in het blok 'heb je een vraag?')

NEMO Science Museum

Ontdek hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken bij NEMO.

In NEMO Science Museum ontdek je hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken.

Onderzoek verschillende verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops. Ga zelf aan de slag en vind uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat. Na een bezoek aan NEMO is een knetterende trui of een regenboog nooit meer hetzelfde.

Coronamaatregelen NEMO

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking