Mattel Play! - FEC Sevenum

Tot € 2,50 korting

Ontdek de werelden van jouw favoriete TV-helden in Mattel Play! - FEC Sevenum

Mattel Play! - FEC Sevenum

Altijd al willen weten hoe de werelden van jouw favoriete TV-helden eruit zien? Kom naar Mattel Play! in Sevenum en leef je uit in de 8 gethematiseerde speelwerelden. Hier maak je kennis met Thomas de Stoomlocomotief, ga je aan de slag net als Bob de Bouwer, dans je mee met Angelina Ballerina én leer hoe je branden moet blussen net als Brandweerman Sam! 

Naast deze 8 speelwerelden is er nog genoeg te doen. Zo maak je een mooi bouwwerk met de grote en unieke blokken in Mega Bloks, kunnen de wat meer ervaren bouwers terecht bij Mega Construx, kun je klimmen en klauteren in de Soft Play binnenspeeltuin en kun je jouw gaafste rolschaatsbewegingen laten zien in de Roller Disco. Om het bezoek aan Mattel Play! niet te vergeten kun je in de giftshop een leuke souvenir of andere kleinigheidjes kopen. 

Wil jij op de foto met je favoriete TV-held? Brandweerman Sam en Bob de Bouwer komen regelmatig langs zodat jij met ze op de foto kunt gaan tijdens een Meet & Greet! Bekijk hier wanneer Bob en Sam langskomen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Mattel Play! - FEC Sevenum voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.  Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang. Hier is geen ticket of reservering voor nodig.
  • In de schoolvakanties is de capaciteit beperkt.
  • Je dient de tickets uitgeprint te kunnen tonen bij de kassa.
  • Er is een parkeerplaats voor de deur waar je gratis kan parkeren.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.