Kunstlinie Almere - PAPERTRAILS

€ 2,50 korting, inclusief PAPERTRAILS Tote Bag t.w.v. 5,95

Waan je tijdens de tentoonstelling PAPERTRAILS in de werelden van kunstenaars Susanna Inglada en Bente Wilms. Werelden waarin grenzen opgezocht worden in de vorm van tekeningen, installaties, textiel en animaties.

Tentoonstelling PAPERTRAILS

Waan je tijdens een bezoek aan PAPERTRAILS in de werelden van kunstenaars Susanna Inglada en Bente Wilms. Werelden waarin grenzen opgezocht worden in de vorm van tekeningen, installaties, textiel en animaties. Geen kunst die zich laat beperken tot de rechte, voorspelbare randen van het papier, maar krioelende, driedimensionale werelden waar jij doorheen kunt dwalen.

Susanna Inglada

Het werk van Susanna Inglada is krachtig en duidelijk. In haar kunst kan zij haar visie op onze maatschappij kwijt. Van tedere onderwerpen als het moederschap tot het politieke klimaat wat ons regelmatig tot wanhoop weet te drijven. Haar installaties dwingen je aandacht af en nodigen je uit onderdeel van deze scenes te worden.

Bente Wilms

Bente Wilms reageert op de chaos van alledag door zelf hele nieuwe werelden te scheppen. Gevormd uit tekeningen en knipsels uit de popcultuur die voordat ze onder handen genomen werden door Wilms geen enkel verband (leken) te hebben. Dit levert driedimensionale installaties op met een sprookjesachtige, absurdistische kwaliteit.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Kunstlinie Almere - PAPERTRAILS voor de gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je dient via de website van Kunstlinie Almere - PAPERTRAILS van te voren een reservering te plaatsen. Op het ticket staat in een stappenplan hoe je dit kunt doen.
  • Kinderen t/m 18 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar je moet ze wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering.
  • ANWB Tickets zijn inclusief PAPERTRAILS Tote Bag (t.w.v. € 9,95). De PAPERTRAILS Tote Bag kan je in de Kunstlinie shop ophalen op vertoon van je ANWB lidmaatschapspas.
  • Houders van de VriendenLoterij VIP-kaart, ICOM kaart en Almere Centrum kaart mogen gratis een bezoek brengen aan de tentoonstelling PAPERTRAILS. Houders van de Museumkaart krijgen korting op een bezoek aan de tentoonstelling PAPERTRAILS. Je dient in alle gevallen wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum en tijd op de website van Kunstlinie Almere.
  • De tickets moeten geprint worden meegenomen.
  • Kunstlinie Almere is rolstoeltoegankelijk.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Kunstlinie Almere - PAPERTRAILS te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.