Let op: tickets CORPUS alleen geldig in combinatie met reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is alleen geldig in combinatie met een reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. CORPUS volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus

CORPUS

€ 5,- korting

Maak een reis door CORPUS en kom alles te weten over het menselijk lichaam.

CORPUS 'reis door de mens'

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk? Maak in het 5D harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein.

Hoe reageert je lichaam op een splinter? Wat gebeurt er in je oor als je naar muziek luistert? En waar zit het commandocentrum van je lijf? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen vind je tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.

Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de reis je langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen. Test spelenderwijs je gezondheid en bewustzijn als het om je eigen CORPUS gaat in ‘mijn CORPUS’.

Wanneer kun je reizen?

Buiten de vakantieperiodes en feestdagen is CORPUS op maandag gesloten. Dinsdag tot en met vrijdag start de eerste ‘reis door de mens’ om 09:30 uur en de laatste om 15:00 uur. In het weekend start de eerste ‘reis’ om 09.00 uur en de laatste om 17:00 uur. De deuren van CORPUS blijven geopend tot 2,5 uur na vertrek van de laatste ‘reis door de mens’ voor de bezoekers die binnen zijn.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

CORPUS werkt met tijdsloten, waardoor er beperkte beschikbaarheid is. Het advies is om eerst een reservering te plaatsen bij CORPUS voor de gewenste dag en tijd en daarna de tickets aan te schaffen via de ANWB. Bel voor een reservering bij CORPUS naar het volgende telefoonnummer: 071-7510200 (afdeling reserveringen). Heb je een reservering kunnen plaatsen? Bestel vervolgens de tickets via de ANWB via de knop 'bestel tickets'.

Aanvullende ticketinformatie

  • Vanwege wet- en regelgeving hebben kinderen jonger dan 6 jaar geen toegang tot CORPUS.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Je dient 20 minuten voor aanvang van je 'reis' aanwezig te zijn.
  • CORPUS is toegankelijk voor mensen met een beperking. Kijk hier voor meer informatie. 
  • CORPUS beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 7,- en zijn verkrijgbaar bij de ticketbalie. De parkeergarage beschikt niet over een lift. Bezoekers die slecht ter been zijn kunnen bij de voor ingang van het gebouw worden afgezet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.