Maatregelen coronavirus Zeeuws maritiem muZEEum

Zeeuws maritiem muZEEum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Zeeuws maritiem muZEEum

20% korting

Ontdek de verhalen van de zee in het Zeeuws maritiem muZEEum!
Land van ANWB GOUD

Zeeverhalen

In het Zeeuws maritiem muZEEum beleef je verschillende zeeverhalen. Bijvoorbeeld over zeehelden en hun overwinningen en tegenslagen. Maar hier ontdek je ook verhalen over het leven op, in, aan en over de zee. 
Leer de mensen kennen wiens leven verbonden zijn met de zee, zoals Michiel de Ruyter. En kom erachter hoe jij verbonden bent met het verhaal van de zee.

Leven aan boord

In het muZEEum vind je één van de grootste collecties voorwerpen die uit VOC-schepen komen. Het zijn de stille getuigen van het leven aan boord van een schip. Zo vertellen luizenkammetjes, scheergerei en tandenborstels je over de hygiëne aan boord. En borden, bestek, bekers en flessen wijn (met de wijn er nog in!) laten zien wat de zeevaarders aten en dronken. Bovendien kan je verschillende zwaarden, zilveren en gouden munten bewonderen.
Dus stap aan boord en luister naar de verhalen!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Zeeuws maritiem muZEEum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Zeeuws maritiem muZEEum.
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar het museum.

Coronamaatregelen Zeeuws maritiem muZEEum

Geopend vanaf: 2 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: Eenrichtingsroute door het gehele museum

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan muZEEum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Vlissingen voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: de tickets zijn alleen verkrijgbaar via deze website en niet via de ANWB-winkel.