Maritiem Museum

10% korting

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven.

In de oudste en grootste museumhaven van Nederland vind je het Maritiem Museum. Op historische schepen en kranen ontdek je hoe hier de wereldhaven Rotterdam begon. In het museum ervaar je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven.

Diverse tentoonstellingen

Ervaar zelf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee uitvoeren in de Offshore Experience. Of bekijk de 25 pareltjes uit de collectie van het museum in de tentoonstelling ‘Topstukken’. Ontdek vervolgens de werelden van zes waterwezens in ‘Zeemonsters’, en kom erachter of ze echt bestaan! De tentoonstelling ‘Zeekastelen’ neemt je mee op vakantie met een cruiseschip. En de allerkleinsten kunnen in de kinder-doe-tentoonstelling ‘Professor Plons’ spelenderwijs kennis maken met schepen, het werk in de haven en hoe producten per schip de hele wereld over vervoer worden.

In de museumhaven bewonder je de historische schepen en kranen. In de wintermaanden zijn deze schepen uitsluitend te bezoeken tijdens de dagelijkse rondleidingen om 11:30 en 13:30 uur. Vanaf 4 april t/m eind oktober zijn er ook dagelijks wisselende schepen en kranen te bezoeken zonder een rondleiding. In de zomermaanden is het mogelijk om mee te gaan op een vaartocht door de Rotterdamse haven. De baliemedewerker kan je bij aankomst hierover informeren.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.