Maatregelen coronavirus Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Het Scheepvaartmuseum

20% korting

Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis bij Het Scheepvaartmuseum.

Op een prachtige locatie in Amsterdam vind je Het Scheepvaartmuseum.

Hier is van alles te ontdekken over vijf eeuwen maritieme geschiedenis en hoe sterk dit verbonden is met de samenleving van vandaag en de toekomst. Sfeervolle object-tentoonstellingen zoals de Republiek aan Zee en Cartografie & Curiosa tonen het beste uit een van de grootste maritieme collecties ter wereld. 

Het Scheepvaartmuseum biedt interactieve en leerzame tentoonstellingen voor kinderen van alle leeftijden. 

Van 3 september 2020 tot en met januari 2021 is het VOC-schip helaas gesloten vanwege groot onderhoud. Tijdens deze periode is de Clipper Stad Amsterdam bij het Scheepsvaartmuseum aangemeerd. Je kunt dit schip elke woensdag en zondag van 11.00 tot 16.00 komen bewonderen. Vergeet alleen niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen om het schip te bezoeken. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Tickets zijn maximaal een maand vooruit te boeken. Staat jouw voorkeursdatum er niet tussen en valt deze wel binnen de actieperiode? Wacht dan even met bestellen tot de datum er wel tussen staat.
  • Gaat er een kind mee in de leeftijd t/m 3 jaar? Schaf dan een gratis kinderticket aan via https://tickets.hetscheepvaartmuseum.nl/nl/tickets 

Coronamaatregelen Het Scheepvaartmuseum

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend voor afhalen
Overige maatregelen:  https://www.hetscheepvaartmuseum.nl/over-ons/het-scheepvaartmuseum-een-veilige-haven-voor-bezoekers

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan het Scheepvaartmuseum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.