LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

Tot 15% korting en kans op een Wegenwacht-auto

Kom samen bouwen, spelen en leren bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen!

Win een Wegenwacht-auto van LEGO®!

Wil jij een unieke Wegenwacht-auto van LEGOLAND® Discovery Centre winnen, en de bewoners van jouw legostad thuis helpen met hun autopech? Als je er snel bij bent, is jouw ticket wellicht de winnaar van dit geelgekleurde prachtstuk. De eerste 500 verkochte tickets van dit seizoen loten automatisch mee. Er wordt willekeurig een winnaar uit gekozen, die hierover persoonlijk bericht ontvangt van onze ticket-afdeling. Dan kun je na je bezoek aan het centrum met deze mooie auto naar huis! Bestel nu vast je tickets en maak kans!

Beleef je eigen LEGO® avontuur

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de ultieme indoor speelplek voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Geniet van verschillende LEGO® bouw- en speelzones, een 4D bioscoop, de Fantasie Express en nog veel meer! Zo kan je samen met vriendjes en familie bouwen, spelen en leren met DUPLO®, LEGO®, LEGO® NINJAGO® en LEGO® Friends. In Miniland bekijk je verschillende Haagse highlights, gebouwd met duizenden LEGO® steentjes. En er valt nog veel meer te beleven!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • De ANWB tickets zijn niet geldig tijdens nationale feestdagen en de meivakantie (25 april t/m 8 mei 2022).
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Volwassenen van 18 jaar en ouder moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger. Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind.
  • Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen. Geleide honden zijn toegestaan, echter is dit niet aan te raden in verband met de losliggende LEGO® blokjes en het eventueel stikkingsgevaar.
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is rolstoeltoegankelijk. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen heeft geen eigen parkeervoorziening. Klik hier voor meer informatie over de parkeervoorzieningen in de buurt van het uitje. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.