LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen

€ 4,- korting

Kom samen bouwen, spelen en leren bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen!

Win een Wegenwacht-auto van LEGO®!

Wil jij een unieke Wegenwacht-auto van LEGOLAND® Discovery Centre winnen, en de bewoners van jouw legostad thuis helpen met hun autopech? Als je er snel bij bent, is jouw ticket wellicht de winnaar van dit geelgekleurde prachtstuk. De eerste 500 verkochte tickets van dit seizoen loten automatisch mee. Er wordt willekeurig een winnaar uit gekozen, die hierover persoonlijk bericht ontvangt van onze ticket-afdeling. Dan kun je na je bezoek aan het centrum met deze mooie auto naar huis! Bestel nu vast je tickets en maak kans!

Beleef je eigen LEGO® avontuur

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de ultieme indoor speelplek voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Geniet van verschillende LEGO® bouw- en speelzones, een 4D bioscoop, de Fantasie Express en nog veel meer! Zo kan je samen met vriendjes en familie bouwen, spelen en leren met DUPLO®, LEGO®, LEGO® NINJAGO® en LEGO® Friends. In Miniland bekijk je verschillende Haagse highlights, gebouwd met duizenden LEGO® steentjes. En er valt nog veel meer te beleven!

Let op: ticket is pas geldig na reservering
Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Honden en overige huisdieren zijn niet toegestaan in LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen (m.u.v. een hulphond).
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is toegankelijk voor mindervaliden. Kijk op de website voor meer informatie.
  • Volwassenen van 18 jaar en ouder moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger. Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind. Kijk op de website voor meer informatie.
  • LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Kijk op de website waar u wel kunt parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.