Gouda Cheese Experience

10% korting

Ontdek, voel, proef en ervaar alles over de wereldberoemde kaas in de Gouda Cheese Experience!

Alles over de wereldberoemde Gouda kaas!

De hele wereld is bekend met de kaas uit Gouda, maar ken jij ook het verhaal van deze Hollandse kaas? Je ontdekt het in de Gouda Cheese Experience. De beroemde Gouda Kaas wordt nog altijd op ambachtelijke wijze in de polders rondom de stad gemaakt. Je gaat op een unieke en interactieve reis en loopt door een goudgeel universum. Ontdek, voel, proef en ervaar het in de experience. Op nog geen 5 minuten lopen van station Gouda vind je dit unieke - gele - monumentale pand van de experience.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een € 0,00 ticket aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Je loop door de Gouda Cheese Experience heen, het is een interactieve reis (audiotour). Een bezoek aan de Gouda Cheese Experience duurt maximaal 1,5 uur.
  • De Gouda Cheese Experience is toegankelijk met een rolstoel of scootmobiel.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan. Hulphouden zijn wel toegestaan.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving van de Gouda Cheese Experience. De parkeerplaatsen en - garages hebben verschillende openingstijden en verschillende tarieven. De parkeergarage Q-park Nieuwe Markt zit op 1 minuut loopafstand. Kijk voor de openingstijden en tarieven op de website van Q-park

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.