Floriade Expo 2022

50% korting

Kom genieten van een geweldige dag vol groen. Ontdek wereldse tuinen, groene kunst, lekker eten, duurzame innovaties en een te gek, groen kinderprogramma. Laat je verrassen op Floriade Expo 2022. Floriade is nog t/m 9 oktober geopend dus mis het niet!

Floriade Expo 2022

Geniet van tuinen vol innovatie en inspiratie. Vol vernieuwing, groene kunst, lekker eten, en een te gék, groen kinderprogramma. Floriade is tot en met 9 oktober geopend. Dus mis het niet!

Let op: ticket moet nog verzilverd worden

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je het ANWB ticket in te wisselen voor een entreeticket van Floriade Expo 2022. Klik op de volgende link om het ticket in te wisselen: verzilverenOp het ANWB ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet. De tickets bij Floriade staan op naam. 

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang met een geldig entreeticket. Deze is bij de entree te verkrijgen in aanwezigheid van het kind.
  • Na het verzilveren ontvang je tickets van Floriade. Deze entreetickets dien je mee te nemen op je bezoekdag. Je kunt deze tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het entreeticket geeft één dag toegang tot Floriade, inclusief een rit met de kabelbaan.
  • Het Floriade-Park is zo toegankelijk mogelijk gemaakt, zodat iedereen kan genieten van groen. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • De tickets zijn exclusief een vervoersticket. Kom je met de auto? Neem de A6 richting Almere en volg de borden Floriade Parking. Vergeet niet vooraf een parkeerticket aan te schaffen tijdens het verzilveren van je ANWB ticket op www.floriade.com/anwb. Een parkeerticket kost € 14,50.
  • Kom je met het openbaar vervoer? Neem de trein naar station Almere Centrum. Pak de shuttlebus (vanaf busplein) of boot (vanaf opstapplaats Esplanade in het centrum, ongeveer 10 min. lopen) richting de Expo. We raden aan je ticket voor de shuttlebus of boot vooraf aan te schaffen tijdens het verzilveren van je ANWB ticket op www.floriade.com/anwb. Een ticket voor de shuttle bus kost € 5,-. Een bootticket kost € 4,50.

Verblijf in het Leonardo Hotel Almere City Center

Maak jouw uitje compleet met een verblijf in het Leonardo Hotel Almere City Center. Het gaat om een 3-daags arrangement Flevoland. Het hotel bevindt zich midden in het centrum van Almere, naast de stadsschouwburg en op loopafstand van het station. Hoe langer lid, hoe meer voordeel. Bekijk het arrangement.

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website verkrijgbaar en niet in de ANWB-winkels.