Let op: tickets Veluwsche Stoomtrein Maatschappij pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Veluwsche Stoomtrein Maatschappij volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

20% korting

Beleef een schitterende rit met een stoomtrein over de 100 jaar oude Koningslijn.
Land van ANWB BRONS

Reizen met de VSM is stappen in een andere wereld! De reis met de stoomtrein brengt je over de meer dan honderd jaar oude Koningslijn (Apeldoorn - Eerbeek). Op de terugreis kun je drie kwartier lang een gratis bezoek brengen aan het Museumstoomdepot in Beekbergen.

Het station Beekbergen vormt het hart van dit levende spoorwegmuseum. Hier bevindt zich het Museumstoomdepot met een omvangrijke collectie materieel. Maar ook vind je hier de grote werkplaats, een prachtig oud stationsgebouw met authentiek stationskantoor, een grote draaischijf voor het draaien van de locomotieven, een rijdende kolenkraan, waterkolommen, armseinen, handbediende overwegen en nog veel meer.

Hier waant u zich voor even terug in de tijd dat de stoomtrein nog een gewone verschijning was. Alles is veranderd, maar de stoomtrein op de Koningslijn is gebleven!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket staat vervolgens stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering bij Veluwsche Stoomtrein Maatschappij kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Enkel geldig op de groene rijdagen voor een rit met de stoomtrein. Voor het overzicht van rijdagen kan worden gekeken op de dienstregeling. Het ticket is inclusief gratis toegang tot het Museumstoomdepot in Beekbergen.
  • Deze kaarten zijn niet geldig in combinatie met arrangementen (zoals onder andere de Veluwe-IJssel-Boemel en de lunches), speciale ritten of evenementen.
  • Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis meereizen, mits ze op schoot zitten.
  • Tickets moeten geprint worden meegenomen.

Coronamaatregelen Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

Geopend vanaf: 5 juli 2020
Sanitaire voorzieningen: Beperkt geopend
Horeca: Het horeca verkooppunt in Beekbergen is geopend, in de stoomtrein zelf worden geen consumpties verkocht.
Overige maatregelen: Veluwsche Stoomtrein Maatschappij

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie. 

Tot € 30,- extra korting bij Landal GreenParks

Geniet van een vakantie in eigen land bij Landal GreenParks! Als ANWB-lid ontvang je tot € 30,- extra korting op de actuele huurprijzen. Verder ontvang je ook een wandel- en fietskaart, wandel- en fietsroutes en een rugzakje met lekkers. 
Verblijf bij de leukste Landal GreenParks in de buurt van Veluwsche Stoomtrein Maatschappij: