Royal Delft Museum

Tot € 1,25 korting

Beleef de Delftse iconen in het Royal Delft Museum.

Vernieuwd Royal Delft Museum

Op maandag 7 november 2022 heeft het Royal Delft Museum haar deuren heropent. In 2021 heeft het museum de officiële museumstatus verkregen en ondergaat sindsdien in stappen een metamorfose. De bestaande museumzalen zijn gerenoveerd en het museum is uitgebreid met de bouw van een nieuwe expositiezaal. 

Bruikleengevers

Voor de expositie zijn werken in bruikleen gegeven door: Rijksmuseum, Museum Boijmans van Beuningen, P.V.H. Collectie (Delft), Collectie Aronson Antiquairs, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis (Brussel), Museum prinsenhof, Bijl-Van Urk Master Paintings en John & Marine van Vlissingen Art Foundation.

Van april t/m september 2023: Bas Meeuws

De volgende in de reeks van tentoonstellingen is de expositie van het werk van hedendaagse kunstenaar Bas Meeuws. Hij maakt portretten van 17e-eeuwse bloemstukken in originele Royal Delft handgeschilderde vazen.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren.
  • Kinderen 0 t/m 6 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang, hier hoeft geen apart ticket voor aangeschaft te worden.
  • Een ticket voor het Royal Delft Museum is inclusief een audiotour. De audiotour is beschikbaar in maar liefst 8 talen. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.  
  • Rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplekken voor bezoekers. Daarnaast zijn er een beperkt aantal (gratis) bezoekers parkeerplekken. Meer informatie over parkeren in Delft vindt je hier.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Royal Delft Museum te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.