Royal Delft Museum

Tot € 1,25 korting

Beleef de Delftse iconen in het Royal Delft Museum.

Authentiek handwerk

Wist je dat het iconische Delfts aardewerk eigenlijk met zwart beschilderd wordt? Tijdens het bakken verandert het zwart in de bekende, intens blauwe kleur. Nog steeds wordt bij Royal Delft het Delfts blauw met de hand gemaakt.

Bij Royal Delft zie je plateelschilders en ambachtslieden in de fabriek aan het werk. Daarnaast zijn er verschillende bijzondere collecties tentoongesteld zoals het Oranje Keramiek gemaakt voor het Koningshuis en de antieke collectie van Koning Willem III.

De binnentuin is een verborgen parel van Delft met heerlijke brasserie. Al met al is een bezoek aan Royal Delft een onvergetelijke ervaring.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur van tevoren.
  • Kinderen t/m 12 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Een ticket voor het Royal Delft Museum is inclusief een audiotour. De audiotour is beschikbaar in maar liefst 8 talen. 
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.  
  • Rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplekken voor bezoekers. Daarnaast zijn er een beperkt aantal (gratis) bezoekers parkeerplekken. Meer informatie over parkeren in Delft vindt je hier.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.