Remastered

Bestel nu tickets en ontvang als ANWB-lid een gratis kopje koffie of thee!

Ervaar oude Hollandse meesters op een nieuwe manier bij Remastered!

Oud & nieuw

Beleef klassiekers van onder andere Van Gogh en Mondriaan, zoals Victory Boogie Woogie in een gloednieuw jasje bij Remastered. De experience bestaat uit zes verschillende ruimtes waar al je zintuigen geprikkeld worden. Vanuit alle perspectieven beleef je alle oude en nieuwe meesters op een manier zoals dat alleen in 2022 bij Remastered kan.

De experience

Tijdens de experience loop je door meerdere ruimtes van in totaal meer 2000 m2 waar je telkens verrast en vermaakt wordt. Loop op je gemak door de verschillende ruimtes waar je kunt interacteren met scholen vissen, varen door de wolken en wandelen door een waterval. Vergeet ook niet om je eigen UFO te laten vliegen op een gigantisch LED-scherm. 

Aanvullende informatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Op vertoon van het ANWB Ticket ontvang je tijdens je bezoek een gratis kopje koffie of thee.
  • De laatste twee tijdsloten op vrijdag (19.00 en 20.30 uur) en de laatste op zaterdag (19.00 uur) zijn Remastered by Night.
  • LET OP: Remastered is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit is gebaseerd op de richtlijnen van het Nederlands Instituut voor de classificatie van Audiovisuele Media (Kijkwijzer).
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet.
  • Remastered is rolstoeltoegankelijk. Elektrische rolstoelen kunnen echter niet worden toegelaten vanwege het hoge risico op schade aan gevoelige apparatuur en de oppervlaktes waarop geprojecteerd wordt. Gebruikers van een elektrische rolstoel kunnen via info@remastered.nl contact opnemen voor een op maat gemaakte oplossing.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren bij Parkeergarage Erasmusbrug: Willemsplein 1, 3016 DN Rotterdam.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.