Oude Ambachten en Speelgoed Museum

10% korting

Ga mee op een reis, terug in de tijd in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Terug in de tijd

Ga op een echte ontdekkingsreis! Een reis die je langs 160 oude ambachten, winkeltjes en beroepen brengt. Naar een tijd toen er nog geen elektriciteit, laat staan internet, was en waar veel arbeid nog met de hand werd gedaan. Zo ontdek je bijvoorbeeld een oude drogisterij, klaslokaal van vroeger en een boekbinder. Niets staat achter glas dus je stapt echt even terug in de tijd! Terug in zo'n 80 jaar Nederlandse geschiedenis.

Exposities en activiteiten

Naast de vaste collectie organiseert het museum wisselende exposities, workshops, poppenkastvoorstelling en nog veel meer. Er is dus het hele jaar wel iets te doen en te zien, voor jong en oud!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Het gehele museum is goed toegankelijk voor mindervaliden.
  • Honden zijn toegestaan mits deze aangelijnd en zindelijk zijn, niet blaffen en geen agressief gedrag vertonen tegen volwassenen en kinderen.
  • Oude Ambachten en Speelgoed Museum beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je gratis parkeren.

  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar het Oude Ambachten en Speelgoed Museum te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.