Maatregelen coronavirus Oude Ambachten en Speelgoed Museum

Het Oude Ambachten en Speelgoed Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

15% korting

Ga mee op een reis terug naar het verleden in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum.

Stap terug in een tijd zonder elektriciteit en waar arbeid nog met de hand werd gedaan. Twee routes door het museum leiden je langs 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes. 

Ambachten

Ook zijn er dagelijks ambachten in werking: mandenvlechten, glas-in-lood, klokkenrestauratie, drukkerij, kantklossen, spinnen, glas graferen en de grammofoonplaten.
Voor kinderen is er een leuke (gratis) speurtocht waarmee ze langs de ambachten kunnen reizen.

Barbie en Ken tentoonstelling

Barbie, wie kent haar niet? Dé populairste pop ter wereld heeft een taille om bij weg te dromen en grijze haren en rimpels kent ze niet. En dat terwijl ze de zestig al is gepasseerd! In 1959 werd ze geïntroduceerd en twee jaar later kwam ook Ken op de markt. Ontdek hoe Barbie er vroeger uitzag.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.

Coronamaatregelen Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitair: Geopend
Horeca voorzieningen: Geopend, maximaal 30 gasten
Overige maatregelen: https://www.ambachtenmuseum.nl/plan-je-bezoek/coronamaatregelen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Oude Ambachten & Speelgoed Museum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Terschuur voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.