Maatregelen coronavirus Nederlands Bakkerijmuseum

Het Nederlands Bakkerijmuseum is voorlopig gesloten. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Bakkerijmuseum

€ 1,50 korting

Alles over de geschiedenis van brood en banket, exposities, workshops.
Land van ANWB GOUD

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is met drie panden en een tunnel onder de straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van ons land. In dit belevingsmuseum, geschikt voor jong en oud, loop je door de geschiedenis van brood en banket. Je gaat terug in de tijd of neemt een kijkje achter de schermen in de moderne bakkerij. 

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten als je plaatsneemt in de sfeervolle Gelagkamer voor een vers kopje koffie of thee met iets lekkers uit eigen bakkerij.

Iedere zaterdag én tijdens de schoolvakanties kan de jeugd zelf aan de slag. Bakactiviteiten, een spannende speurtocht en vrolijke familievoorstellingen in het museumtheater zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke dag! Daarnaast ligt er bij de entree van het museum voor de jongste gasten een leuke speurtocht klaar.

Parkeren

De auto kan geparkeerd worden op Parkeerplaats De Bleek: De Bleek 2, Hattem. Vanaf de parkeerplaats is het zo'n 150 meter lopen naar het museum.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.
Voor kinderen tot en met 3 jaar geldt gratis entree.