Museum MORE Gorssel

€ 1,- korting

Laat je in Museum MORE Gorssel verrassen en verwonderen in een inspirerende omgeving vol (inter)nationale kunst!

Museum MORE Gorssel

Museum MORE Gorssel is het grootste museum voor modern realisme in Europa. Dit unieke museum in Gorssel toont doorlopend werken uit zijn eigen collectie. Van Jan Mankes en Charley Toorop tot Pyke Koch. Maar ook hedendaagse topkunst is te zien. Denk aan kunstenaars zoals Marlene Dumas en Erwin Olaf. Bovendien staan er drie grote tijdelijke tentoonstellingen per jaar op het programma. Laat je verrassen en verwonderen door nationale en internationale kunst!

Al dat moois is te zien in een prachtig ruim en licht gebouw, ontworpen door de toonaangevende architect Hans van Heeswijk. Het museumgebouw wordt omschreven als “ingehouden grandeur aan de IJssel” door architectuurdeskundigen. In deze inspirerende omgeving kom je dan ook helemaal tot rust. Afwisselend toont museum MORE Gorssel Nederlandse én buitenlandse kunst, van vergeten grootheden tot beroemde artistieke oeuvres.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 24 uur voor jouw aankomsttijd. Je ticket(s) zijn de gehele dag geldig.
  • Tickets zijn uitsluitend geldig op de door jou gekozen datum in het bestelproces. 
  • In het bezit van een Museumkaart, ICOM-card of VriendenLoterij VIP kaart? Dan ontvang je gratis toegang tot het Museum More Gorssel.
  • Kinderen t/m 11 jaar hebben gratis toegang, maar hier dien je wel een 0 euro ticket voor aan te schaffen. Ook moet je ze aangeven tijdens het plaatsen van de reservering
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Het is niet mogelijk om huisdieren mee te nemen naar Museum MORE Gorssel. Blindengeleidehonden zijn uiteraard welkom.
  • Museum MORE Gorssel beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kun je gratis parkeren.
  • Check de ANWB Routeplanner om je route naar Museum MORE Gorssel te plannen met de auto, het OV, de fiets of te voet.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.