Maatregelen coronavirus Amsterdam Museum

Het Amsterdam Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.

Amsterdam Museum

€ 3,75 korting

Het Amsterdam Museum vertelt het meeslepende verhaal van de groei en bloei van deze unieke stad.

Amsterdam, een wereldstad? Ja, en ook: klein, gezellig en eigenwijs. De stad van Johan Cruijff, van Rembrandt, Ajax, de Wallen, de Verenigde Oost-Indische Compagnie en wiet. De hoofdstad van Nederland. Een 1000 jaar oude, waterrijke handelsstad waarbij ondernemerschap, creativiteit, burgerschap en vrijdenken in het oog springen. In het monumentale gebouw van het Amsterdam Museum zie, lees, hoor en proef je waar die stad vandaan komt én waarom ze zo was en zo is.

Voor kinderen

Het Kleine Weeshuis is een attractie, speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In deze interactieve presentatie beleven kinderen samen met hun ouders hoe het leven in een 17de-eeuws weeshuis was.

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je tickets enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 17 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Het is helaas niet mogelijk het museum te bezoeken met een scootmobiel of een elektrische rolstoel.

Coronamaatregelen Amsterdam Museum

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen:  https://www.amsterdammuseum.nl/het-amsterdam-museum-weer-geopend

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Amsterdam Museum met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: tickets zijn uitsluitend via deze website te bestellen en niet in de ANWB-winkels.