Let op: tickets Batavialand pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Batavialand volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Batavialand

25% korting

Ontdek het maritiem verleden. Ga aan de slag met de toekomst. Je beleeft het in Batavialand!

Batavialand, durf te ontdekken

In Nederland leven we al eeuwenlang aan het water, onder de zeespiegel en vinden dat de normaalste zaak van de wereld. We kennen de oerkrachten van de zee, weten deze te bedwingen om zo ons land te beschermen en zijn een kei in het bouwen van schepen die oceanen kunnen bevaren.

Ervaar in Batavialand hoe uniek de Nederlandse samenwerking met de zee eigenlijk is! Stap in een wereld van land ontginnen en bodemvondsten. Ontdek hoe de Nederlandse handelsgeest en de scheepsbouw de handen ineensloegen. En leer hoe ons maritiem verleden de wortels van de toekomst zijn.
Je beleeft het in het museum, op de werf en op het VOC-schip de Batavia!

Aanvullende ticketinformatie

  • Je bestelt een ticket voor een specifieke datum en tijd. Bestel jouw ticket(s) uiterlijk 1 uur van tevoren. Wij raden af om je ticket enkele minuten voordat het tijdslot van start gaat aan te schaffen.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang, maar je dient hiervoor wel een 0 euro ticket aan te schaffen.
  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen de werf bezoeken mits onder toezicht van minimaal één volwassene.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot Batavialand. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Batavialand is toegankelijk voor mindervaliden. Klik hier voor meer informatie over de toegankelijkheid.
  • Honden zijn niet toegestaan.
  • Er is geen parkeergelegenheid op locatie. Je kan betaald parkeren in de VOC-garage aan de Lelybaan (€ 1,20 per uur met een maximum van € 10,- per dag) of bij parkeerplaats Batavia Stad (€ 3,- per dag).

Coronamaatregelen Batavialand

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkels.