Maatregelen coronavirus Batavialand

Batavialand volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Batavialand

25% korting

Ontdek het maritiem verleden. Ga aan de slag met de toekomst. Je beleeft het in Batavialand!

Batavialand, durf te ontdekken

In Nederland leven we al eeuwenlang aan het water, onder de zeespiegel en vinden dat de normaalste zaak van de wereld. We kennen de oerkrachten van de zee, weten deze te bedwingen om zo ons land te beschermen en zijn een kei in het bouwen van schepen die oceanen kunnen bevaren.

Ervaar in Batavialand hoe uniek de Nederlandse samenwerking met de zee eigenlijk is! Stap in een wereld van land ontginnen en bodemvondsten. Ervaar hoe de Nederlandse handelsgeest en de scheepsbouw de handen ineensloegen. En ontdek hoe ons maritiem verleden de wortels van de toekomst zijn.
Je beleeft het in het museum, op de werf en op het VOC-schip de Batavia.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Batavialand.
  • Kinderen van 4 t/m 12 jaar mogen alleen de werf bezoeken onder toezicht van minimaal één volwassene.

Coronamaatregelen Batavialand

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.