Maatregelen coronavirus Museum Klok & Peel

Museum Klok en Peel volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Museum Klok & Peel

Tot € 2,- korting

Natuur- en cultuurgeschiedenis komen samen in Museum Klok & Peel.
Land van ANWB ZILVER

Museum Klok & Peel is gericht op twee thema's: het eerste is klokken en beiaards. Hiervan bezit het de grootste collectie ter wereld. Het tweede thema is natuur- en cultuurhistorie van de Peel, de regio op de grens van Brabant en Limburg, waar Asten zich bevindt.

Klok

Asten is het thuis van de befaamde Klokkengieterij Koninklijke Eijsbouts, kortgeleden nog leverancies van de grote luidklok voor de Notre-Dame in Parijs.
De Beiaardcollectie in Museum Klok & Peel is van internationale betekenis. Topstukken zijn de mechanische speeltrommel van de zeventiende eeuwse Hattemer beiaard en het astronomische uurwerk. 

Peel

Ook laat Museum Klok & Peel op unieke wijze zien hoe De Peel, het unieke natuurgebied op de grens van de provincies Brabant en Limburg, zich in de afgelopen tienduizend jaar heeft ontwikkeld.

Een bezoek aan Klok & Peel biedt een compleet dagje uit voor jong en oud. Voor families met jonge kinderen zijn er veel leerzame doe-activiteiten. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Museum Klok & Peel. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
    Let op: hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Museum Klok & Peel
  • De tickets dienen geprint te worden meegenomen naar het museum

Coronamaatregelen Museum Klok & Peel

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.museumklokenpeel.nl/nl/corona-maatregelen

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Museum Klok en Peel met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Asten voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.