Maatregelen coronavirus Rijksmuseum Muiderslot

Rijksmuseum Muiderslot volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd de website van dit uitje in de gaten voor de meest actuele informatie. Wij hebben de kaartverkoop voor dit uitje tijdelijk stopgezet vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer tickets aan te kunnen bieden, houd daarvoor deze pagina in de gaten. Wil je op de hoogte blijven van al onze uitjes en leuke tips ontvangen om eropuit te gaan? Abonneer je dan op de Eropuit Nieuwsbrief. Je vindt de aanmeldlink op deze pagina rechtsonder in het blokje ‘heb je een vraag?’

Rijksmuseum Muiderslot

10% korting

Het oudste en best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland.

Breng een bezoek aan het Muiderslot en verdiep je in de roerige geschiedenis van het kasteel dat rond 1285 is gebouwd. Het middeleeuwse kasteel, dat onder de rook van Amsterdam ligt, wordt omringd door groen en water. De historische kasteeltuinen zijn voor het eerst aangelegd in de 17e eeuw en zeker de moeite waard om te bekijken. 
Met de gratis audiotour komt het Muiderslot echt tot leven en kom je meer te weten over de geschiedenis, strategische ligging en de verdediging van het slot.

Ga op ontdekkingstocht door het kasteel en de tuinen!

Met de activiteitenkaarten 'Ontdekken en doen' struin je door het museum en voer je onderweg verschillende opdrachten uit. De volgorde van de route bepaal je helemaal zelf en na afloop krijg je een leuke verrassing!
De activiteitenkaarten zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 11 jaar en onder begeleiding van een volwassene. De kaarten zijn in het Muiderslot bij de kassa en de winkel voor € 2,- verkrijgbaar.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.