Movie Park Germany

Tot € 16,- korting

Bij Movie Park Germany maak je avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook!

Movie Park Germany is het film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop. Hier waan je jezelf in welke film dan ook.

Ontdek de gethematiseerde wildwaterbaan Excalibur – Secrets of the Dark Forest en begeef je samen met Koning Arthur, de ridders van de Ronde Tafel en duistere wezens en sprookjesfiguren op een riskante zoektocht naar het legendarische zwaard Excalibur. Laat je vervolgens naar een nieuw sterrenstelsel lanceren in de Star Trek™: Operation Enterprise achtbaan. Ontmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. En beleef met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool License to drive. Wil je nog meer actie, stort dan vanaf 60 meter naar beneden in de High Fall, of draai in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder je voeten!

Halloween Horror Feest

Iedere donderdag t/m zondag in oktober én de eerste twee weekenden van november vindt het grootste Halloweenevenement van Europa weer plaats in Movie Park Germany. Gruwelijke monsters dwalen deze dagen door de straten en spookhuizen van het park, de High Fall verandert in de Terror Tower, er zijn diverse spannende Halloweenshows en een angstaanjagende 4-D film.
Voor de kleinste bezoekers is er in het NICKLAND een monstervrije zone ingericht. Kinderen kunnen hier genieten van vrolijke Halloween activiteiten zoals kinderschminken en pompoensnijden.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.
De tickets zijn niet geldig op 19, 26 en 31 oktober en 2 november.