Maatregelen coronavirus Movie Park Germany

Movie Park Germany volgt de richtlijnen van de Duitse overheid. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Movie Park Germany

Tot € 20,10 korting

Beleef bij Movie Park Germany avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook!

Waan je in welke film dan ook!

Movie Park Germany is het film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop. Ontdek de gethematiseerde wildwaterbaan Excalibur – Secrets of the Dark Forest en begeef je samen met Koning Arthur, de ridders van de Ronde Tafel en duistere wezens en sprookjesfiguren op een riskante zoektocht naar het legendarische zwaard Excalibur. Laat je vervolgens naar een nieuw sterrenstelsel lanceren in de Star Trek™: Operation Enterprise achtbaan. En beleef met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool License to drive. Wil je nog meer actie, stort dan vanaf 60 meter naar beneden in de High Fall, of draai in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder je voeten!

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Movie Park Germany voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • In sommige delen van Movie Park Germany is een mond- en neusbescherming verplicht. Neem dit zelf mee of koop het in het attractiepark.
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen of te reserveren.

Coronamaatregelen Movie Park Germany

Geopend vanaf: 29 mei 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: Geopend
Overige maatregelen: https://www.movieparkgermany.de/nl/covid-19

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.