Maatregelen coronavirus MOCO Museum

MOCO Museum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

MOCO, Modern Contemporary Museum

25% korting

Het Moco Museum laat een brede en jonge doelgroep in Amsterdam kennis maken met werken van internationale grootheden in de kunstwereld, zoals Banksy, Warhol en Basquiat.

Het Moco Museum in Amsterdam stelt een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst beschikbaar voor het grote publiek. Het museum heeft als missie om te vertegenwoordigen wat er op straat gebeurt en die stem te verdedigen. Zo zijn er in het Moco Museum werken van onder anderen Banksy en Warhol te bewonderen. Deze kunstenaars blinken vooral uit in de ironie die zij hanteren op de hedendaagse maatschappij.

Het MOCO Museum richt zich op de meest iconische namen in de internationale kunstwereld, binnen de verschillende kunststromingen. 

Op dit moment te zien in het MOCO Museum

  • Banksy: Laugh Now - originele kunstwerken uit privé collecties gemaakt door Banksy.
  • Moco Masters - Ontmoet iconen zoals Basquiat, Emin, Haring, Hirst, KAWS, Koons, Kusama, OSGEMEOS, Rothko, Warhol en meer.
  • Studio Irma - Als we onszelf toestaan te laten leiden door compassie en empathie verbeteren we de wereld. Ontdek de eindeloze kracht van kunst in Reflecting Forward.
  • Yayoi Kusama - De werken “Night of Stars” en “Pumpkin” zijn te zien in een geheel getransformeerde ruimte.
  • JR - Als het om maatschappelijke verandering gaat, is JR er altijd als eerste bij. Deze Franse fotograaf, filmmaker en urban artivist is bekend geworden met zijn maatschappelijke projecten overal ter wereld.
  • Moco Garden – sculpturen van o.a. Marc Ange, Banksy, KAWS, Faile, Fidia Falascetti, Marcel Wanders, and WhIsBe.

THE KID: The Future Is Old

Vanaf 19 november kun je de eerste Nederlandse solotentoonstelling van de internationale hedendaagse kunstenaar THE KID, bewonderen. De tentoonstelling The Future Is Old geeft bezoekers aan de hand van jeugdige, levensgrote portretten een voorstelling van een mooie toekomst. Echter onthullen de portretten een donkere kant van de realiteit. THE KID wil met zijn grensverleggende tentoonstelling, bezoekers kritisch laten kijken naar de huidige evolutie van de mens, om uiteindelijk meer mededogen en begrip in de wereld te brengen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Op het aangeschafte ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan. Klik op de volgende link om een reservering te maken indien je reeds in het bezit bent van een ticket: reserveren.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen. Let op: gratis tickets kunnen alleen aangeschaft worden i.c.m. een betaald ticket.
  • Het is niet mogelijk om één bestelling te plaatsen van meer dan 8 tickets. Heb je meer dan 8 tickets nodig, plaats dan meerdere bestellingen.

Coronamaatregelen Moco Museum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.