Maatregelen coronavirus Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus. Tickets met korting bestel je via de ANWB. Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket.

Miniworld Rotterdam

Tot 40% korting

Kijk je ogen uit bij Miniworld Rotterdam!
Land van ANWB BRONS

Grootste overdekte miniatuurwereld!

Ontdek een wereld in het klein in de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux. Hier bewonder je de typisch Nederlandse polderlandschappen, boordevol kleine verrassingen en bijzondere details. Het verhaal van de inspirerende stad Rotterdam staat bij Miniworld in de spotlight. Bekijk de moderne en historische architectuur van de stad en reis door de Rotterdamse haven. 

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Miniworld Rotterdam voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Trouwe Ledenvoordeel

Hoe langer je ANWB-lid bent, hoe meer voordeel je ontvangt:

  • Blauw: 20% korting
  • Brons: 25% korting
  • Zilver: 30% korting
  • Goud: 35% korting
  • Platina: 40% korting

Op tickets voor kinderen met de leeftijd van 3 tot en met 11 jaar ontvang je 20% korting.
Niet in de gelegenheid om in juli Miniworld Rotterdam te bezoeken? Bestel dan de reguliere tickets met 15% korting. Deze tickets zijn geldig tot en met 10 januari 2021.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang, maar dienen wel een 0 euro ticket aan te schaffen. Zo kan er ook voor hen een reservering geplaatst worden op de website van MiniWorld Rotterdam.
    Let op: gratis tickets kunnen alleen aangeschaft worden i.c.m. een betaald ticket.
  • Je dient de tickets uitgeprint mee te nemen naar Miniworld Rotterdam.

Coronamaatregelen Miniworld Rotterdam

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend, maar minder dan gebruikelijk
Horeca: Geopend, maar met beperkte zitplaatsen
Overige maatregelen: http://www.miniworldrotterdam.com/corona/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Miniworld Rotterdam met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Rotterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.