Maritiem Museum

10% korting

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven.

Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.
Zo kun je in de 'Offshore Experience' mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je door een 360 graden filmprojectie en special effects aan boord van een platform op zee en tot drie kilometer onder water.

Bewonder in de tentoonstelling ‘Topstukken’ de 25 pareltjes uit de collectie. Ervaar in 'Dealen met Drugs' (14+) de keiharde wereld van drugshandel in de Rotterdamse haven. Ontdek in de familietentoonstelling 'Zeemonsters' of zeemeerminnen, kraken en reuzeschildpadden echt bestaan en stap in 'Zeekastelen' aan boord van een echt cruiseschip. 

Voor de allerkleinsten is er de kinder-doe-tentoonstelling ‘Professor Plons’. Kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende schepen, het werk in de haven en hoe producten per schip over de wereld vervoerd worden.

De kades en steigers in de Maritiem Museum Haven zijn van dinsdag t/m zondag geopend en zijn gratis te bezoeken. Dagelijks zijn er wisselende schepen en kranen open tot 16:00 uur die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. 

Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de ANWB-winkel.