advertentie

Maritiem Museum

Rotterdam
 
(3 beoordelingen)
Maritiem Museum  4,6666666666666753

Boek nu en ontvang 10% korting per ticket!

10% korting

Maritiem Museum Rotterdam, een wereld die je raakt!

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.

Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Ga in de 'Offshore Experience' mee op een uitdagende zoektocht naar energie op zee. Je waant je door een 360 graden filmprojectie en special effects aan boord van een platform op zee en tot drie kilometer onder water. Ervaar zélf hoe boormeesters, kraanmachinisten, windmolenspecialisten en helikopterpiloten hun uitdagende werk midden op zee weten te klaren. En denk mee over de energie van morgen. De wind op zee is altijd hard en de golven metershoog. Durf jij het aan?

Bewonder in de tentoonstelling ‘Topstukken’ de 25 pareltjes uit onze collectie. Stap aan boord van een cruiseschip in ‘Zeekastelen’, ontdek dat het zonder scheepvaart maar een karige boel is op je bord in de familietentoonstelling ‘De wereld op je bord’ en ontdek de passie van woonbootbewoners in ‘Wonen op water’.

Voor de allerkleinsten is er de kinder-doe-tentoonstelling ‘Professor Plons’. Kinderen maken spelenderwijs kennis met verschillende schepen, het werk in de haven en hoe producten, zoals hun eigen speelgoed, per schip over de wereld vervoerd worden. Stap buiten in de museumhaven aan boord van historische schepen en kranen.

De kades en steigers in de Maritiem Museum Haven zijn van dinsdag t/m zondag geopend en zijn gratis te bezoeken. Dagelijks zijn er wisselende schepen en kranen open tot 16.00u die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. De baliemedewerker kan je hierover informeren bij aankomst.


Kenmerken van Maritiem Museum
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Rolstoel vriendelijk, Educatief, Musea
Maritiem MuseumGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMusea

Klantenbeoordeling Maritiem Museum

 
(3 beoordelingen)

Geef je beoordeling

Sfeer

Prijs/kwaliteitverhouding

Personeel

Faciliteiten

Aanbod

- optioneelBeoordeling plaatsen
Annuleren
Filter beoordelingen op:
Alleen
|
Stel
|
Gezin
|
Groep
|
Toon alle beoordelingenCnos, 4 februari 2017 Gezin
Erg leuk voor jong en oud

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Erg leuk en leerzaam. We zijn er geweest met 2 kinderen van 4 en 6 en die hebben zich prima vermaakt. Het OffShore gedeelte was ook erg leuk en leerzaam, maar daar waren ze nog net te klein voor. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam van Dijk, 22 januari 2017 Gezin
Erg leuk

Toon beoordeling per criterium
Sfeer
Prijs/kwaliteitsverhouding
Personeel
Faciliteiten
Aanbod

Het maritiem museum is erg leuk en leerzaam. Wij zijn geweest met twee jongens van 7 en èèn van 4 die het erg naar hun zin hadden en graag nog eens terug willen

Tom Stoute, 28 april 2012
Maritiem museum

Prijzen en tickets

leden
4 t/m 15 jr. van € 9,- voor
€ 8,
10
16 jr. en ouder van € 12,50 voor
€ 11,
25
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs

u betaalt geen bijkomende kosten

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 31 december 2017
te gebruiken t/m 31 december 2017
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Maritiem Museum Rotterdam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvang je binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dien je te printen en mee te nemen naar Martiem Museum Rotterdam. Ben je niet in de gelegenheid om online te bestellen? Je kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Geldigheid
Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel?
Word ANWB lid voor €15,-

Praktisch

  Adres

 • Leuvehaven 13011EARotterdam Maritiem Museum
  Leuvehaven 1
  3011EA Rotterdam
  Plan uw route

  Contact

  Bel 010 - 413 2680
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  Di t/m za: 10:00-17:00 zon- en feestdagen: 11:00-17:00 tijdens schoolvakanties ook op maandag open: 10:00-17:00

  Openingstijden

  Di t/m za: 10:00-17:00
  zon- en feestdagen: 11:00-17:00
  tijdens schoolvakanties ook op maandag open: 10:00-17:00 Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Literatuurmuseum

Den Haag
(0 beoordelingen)
Verdiep je in grote en kleine verhalen over de Nederlandse literatuur.
Geen foto

Escher in Het Paleis

Den Haag
(2 beoordelingen)
Een permanente tentoonstelling met ruim 150 werken van de kunstenaar M.C. Escher in Den Haag!
Geen foto

Prachtige heemtuin in Rucphen

Rucphen
(0 beoordelingen)
Deze wilde bloementuin toont een afspiegeling van het Brabantse landschap met zijn begroeiing van wilde bloemen van rond de jaren vijftig van de vorige eeuw.
Geen foto

Museum Volkenkunde

Leiden
(2 beoordelingen)
Maak een reis langs alle volken ter wereld in Museum Volkenkunde.