Let op: tickets Mariniersmuseum pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. Meer info en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Het Mariniersmuseum volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Mariniersmuseum

10% korting

Maak kennis met een bijzondere elite eenheid: het Korps Mariniers. 
Land van ANWB ZILVER

Mariniersmuseum

Het Mariniersmuseum in Rotterdam is de plek waar je het stoerste onderdeel van de Nederlandse krijgsmacht leert kennen. De mariniers zijn onze zeesoldaten, die sinds 1665 vechten op de grens van land en water.

Bijzondere verhalen en beeldmateriaal van over de hele wereld geven een persoonlijke inkijk in het dagelijks leven van de mariniers, terwijl zij zich inzetten voor vrede en veiligheid.

In het museum ervaar je zelf hoe het is om voor even marinier te zijn. Daag jezelf uit op de hindernisbaan, speel de mitrailleurgame Vuur! of voel hoe zwaar het is om de rugzak van een marinier te dragen.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij het Mariniersmuseum voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van het Mariniersmuseum.
  • Museumkaarthouders ontvangen gratis toegang tot het Mariniersmuseum. Je dient wel voorafgaand aan jouw bezoek een reservering te plaatsen voor een specifieke bezoekdatum op de website van het museum.
  • Het Mariniersmuseum zit in de binnenstad van Rotterdam, 300 meter van Rotterdam Blaak. Het is aan te raden om met het openbaar vervoer naar het museum te komen.
  • Het Mariniersmuseum is goed toegankelijk en heeft faciliteiten voor mindervaliden. Hulp- en geleidehonden zijn toegestaan. 
  • Je dient de tickets geprint mee te nemen naar het museum.
  • Aan de Wijnhaven kan betaald geparkeerd worden. Het aantal parkeerplaatsen is echter beperkt. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: parkeergarage Markthal en parkeergarage Kipstraat. Als deze vol zijn, kun je uitwijken naar: parkeergarage Beursplein, parkeergarage Willemswerf of parkeergarage Grote Markt.

Coronamaatregelen Mariniersmuseum

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.