MAMMA MIA!

Tot € 20,- voordeel

MAMMA MIA! De musical die iedereen laat stralen.

Boek nu tickets voor MAMMA MIA! met voordeel tot € 20,- per ticket

  • Last-minute aanbod: voor voorstellingen t/m 9 juni 2019 ontvang je nu € 20,- voordeel per ticket.
  • Overige voorstellingen: € 15,- voordeel per ticket.

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Een muzikaal spektakel, verweven met de tijdloze wereldhits van ABBA.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Beleef een zwoele zomeravond.

Elke avond opnieuw heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze zwoele zomerse musical. Al meer dan 60 miljoen mensen lieten zich verrassen door de hartveroverende show van MAMMA MIA! Bruisend, energiek, romantisch, vrolijk en ontroerend!

Overnachten

Wil jij jouw avondje uit compleet maken? Combineer dan de theatervoorstelling met een overnachting in Utrecht! Vanuit het Beatrix Theater wandel je zo naar het hotel Park Plaza Utrecht. Bestel de overnachting met ANWB Ledenvoordeel.