advertentie

Attractiepark Toverland breidt uit!


Attractiepark Toverland in Sevenum breidt uit! Wij houden je de komende weken op de hoogte van de voortgang. Volg hier de bouw van 2 gloednieuwe werelden en doe mee met de prijsvraag. Wie weet word jij onze nieuwe gastvlogger bij Toverland en mag jij met het hele gezin het park gratis in.

Attractiepark Toverland staat aan de vooravond van de grootste uitbreiding in haar geschiedenis. Op 7 juli 2018 openen twee gloednieuwe magische werelden hun poorten. Met de komst van het betoverende entreegebied Port Laguna én het mysterieuze themagebied Avalon wordt Toverland magischer dan ooit. Vlieg mee onder de machtige vleugels van wing coaster Fenix over de prachtige wateren van Avalon, vind de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest en neem een kijkje in de persoonlijke schatkamer van Merlijn

Hieronder zie je de making-of serie van Port Laguna en Avalon. Iedere twee weken zal er een nieuwe aflevering zijn.

Win! en wie weet word jij ANWB-vlogger voor Toverland

Attractiepark Toverland is op zoek naar 2 gezinnen die straks gratis het park mogen komen bezoeken en hierover een vlog/foto's maken.

Wil je kans maken op deze prijs, mail dan vóór 1 juni de reden waarom we jou uit moeten kiezen naar landvananwbprijsvraag@anwb.nl en wie weet ben je er bij als enige echte vlogger!

De prijswinnaars krijgen eind juni 2018 per email bericht.
(indien je reageert naar bovengenoemd email-adres, geef je Land van ANWB toestemming je te benaderen inzake deze prijsvraag, conform de AVG-wetgeving welke op 25 mei 2018 ingaat)Terug naar homepage

advertentie