Let op: tickets Madame Tussauds pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Madame Tussauds volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Madame Tussauds

€ 6,50 korting

Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.

Stap binnen in een wereld vol glitter en glamour!

Drink voordat je de sterren van de hemel zingt samen met Ariana Grande en Adele nog even een kopje koffie met George Clooney. Daarna is het tijd om te trainen samen met bekende topsporters zoals Lionel Messi zodat je helemaal ready bent om de wereld te redden met alle superhelden van Marvel!

Maak vervolgens kunst geïnspireerd op het werk van Herman Brood of Vincent van Gogh, red E.T. met een fietstocht langs de maan, of laat jouw gezicht op de borst van Zayn Malik tatoeëren en maak de perfecte selfie.

Bezoek Madame Tussauds als V.I.P.

Bemachtig een plekje op de gastenlijst van Madame Tussauds. Een bezoek aan de glamoureuze experience is nu unieker dan ooit! Zonder enorme drukte paradeer je als Kendall Jenner over de catwalk, presenteer je het laatste nieuws met Humberto Tan en maak je een vlog met Enzo Knol.

Door de verplichte tijdsloten en beperkte capaciteit heb je - bijna - het museum voor je alleen. Op veilige afstand van het personeel en de andere bezoekers begeef je je in een waar selfieparadijs.
Op verschillende plekken in het pand vind je desinfecteerpunten. Daarnaast is er een aangegeven looproute en eenrichtingsverkeer om zo het bezoek voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Madame Tussauds voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Madame Tussauds.

Coronamaatregelen Madame Tussauds

Geopend vanaf: 1 juni 2020
Sanitaire voorzieningen: Geopend
Horeca: nvt
Overige maatregelen: https://www.madametussauds.com/amsterdam/nl/plan-je-bezoek/veelgestelde-vragen/

ANWB heeft met zorg deze site samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Daarom raden wij je aan om de website van het uitje te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Even een paar dagen ertussenuit?

Combineer jouw bezoek aan Madame Tussauds met een paar dagen kamperen in de buurt! We hebben de leukste campings in de buurt van Amsterdam voor je geselecteerd.
Bekijk het ANWB Camping aanbod.

15% korting op parkeren bij Interparking

Als ANWB-lid profiteer je van 15% korting op geselecteerde parkeerplaatsen van Interparking. Door vooraf je parkeerplaats te reserveren voorkom dat je moet zoeken naar een plekje. Bovendien ben je voordeliger uit. 
Meer informatie en reserveren Interparking

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.