Let op: tickets Madame Tussauds pas geldig na reservering

Wij raden je aan om eerst goed de informatie op deze pagina te lezen, voordat je tickets bestelt. Let op: het ticket is pas geldig na reservering. In verband met beperkte beschikbaarheid kan het voorkomen dat een bezoek op het door jouw gewenste moment niet mogelijk is. We adviseren je de actuele beschikbaarheid op de website van het uitje te controleren en hopen op je begrip voor de situatie. Meer informatie en uitleg over het reserveren vind je op deze pagina en op het bestelde ticket. Madame Tussauds volgt de richtlijnen van het RIVM. Bezoek de website van dit uitje voor informatie over de actuele openingstijden en de maatregelen die dit uitje treft rondom het coronavirus.

Madame Tussauds

€ 6,50 korting

Madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud.

Stap binnen in een wereld vol glitter en glamour!

Drink voordat je de sterren van de hemel zingt samen met Ariana Grande en Adele nog even een kopje koffie met George Clooney. Daarna is het tijd om te trainen samen met bekende topsporters zoals Lionel Messi zodat je helemaal ready bent om de wereld te redden met alle superhelden van Marvel!

Maak vervolgens kunst geïnspireerd op het werk van Herman Brood of Vincent van Gogh, red E.T. met een fietstocht langs de maan, of laat jouw gezicht op de borst van Zayn Malik tatoeëren en maak de perfecte selfie.

André Hazes maakt het feestje compleet in de oud-Hollandse bar van Madame Tussauds. 

12 juli 2021: Zanger en presentator André Hazes heeft vandaag zijn intrek genomen in "de Gouden Bitterbal", de oud Hollandse kroeg in Madame Tussauds Amsterdam. Hij treedt daar op op onder het toeziend oog van zijn vader, Gerard Joling en Guus Meewis. 

Bezoek Madame Tussauds als V.I.P.

Bemachtig een plekje op de gastenlijst van Madame Tussauds. Een bezoek aan de glamoureuze experience is nu unieker dan ooit! Zonder enorme drukte paradeer je als Kendall Jenner over de catwalk, presenteer je het laatste nieuws met Humberto Tan en maak je een vlog met Enzo Knol.

Door de verplichte tijdsloten en beperkte capaciteit heb je - bijna - het museum voor je alleen. Op veilige afstand van het personeel en de andere bezoekers begeef je je in een waar selfieparadijs.
Op verschillende plekken in het pand vind je desinfecteerpunten. Daarnaast is er een aangegeven looproute en eenrichtingsverkeer om zo het bezoek voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

Let op: ticket is pas geldig na reservering

Bestel eerst het ticket op deze pagina door op de knop 'bestel tickets' te klikken. Maak vervolgens een reservering bij Madame Tussauds voor een specifieke bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren.
Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken. Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Hier hoef je geen ticket voor aan te schaffen, maar dit moet je wel aangeven tijdens het plaatsen van de reservering op de website van Madame Tussauds.
  • Let op: het ANWB ticket is van maandag t/m vrijdag de gehele dag geldig. In het weekend en in de vakanties is het ticket na 15.00 uur geldig, omdat wij n.a.v. de persconferentie van 26 november jl. de deuren om 17.00 moeten sluiten.
  • Madame Tussauds is bereikbaar met de auto. In de buurt zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden, waaronder Q-Park de Bijenkorf en Parkeergarage Rokin. Beide parkeergelegenheden bevinden zich op een kleine vijf minuten lopen van Madame Tussauds vandaan. Klik hier voor een overzicht van alle parkeergarages in Amsterdam. 

Coronamaatregelen Madame Tussauds

Dit uitje hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik op de volgende link voor meer informatie over de maatregelen rondom het coronavirus die dit uitje treft: coronamaatregelen.

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkels.