Maatregelen coronavirus Libelle Zomerweek

De organisatie van de Libelle Zomerweek heeft in verband met het coronavirus besloten het evenement in 2020 geen doorgang te laten vinden. De eerstvolgende Libelle Zomerweek zal plaatsvinden in mei 2021. Wij zullen zo spoedig mogelijk via e-mail contact opnemen met leden die tickets hebben gekocht. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Libelle Zomerweek

Waan je voor één dag in het Verre Oosten tijdens de Libelle Zomerweek van 14 t/m 20 mei.

De Libelle Zomerweek is een heerlijk dagje uit met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Dit jaar staat het evenement volledig in teken van Azië, dus wordt het Almeerderstrand omgetoverd tot een magisch mooie Oriental Garden. Met heerlijk streetfood, inspirerende kunst, tradities in een modern jasje en vrolijke game rooms waan je je echt even in het Verre Oosten.

Struin langs de honderden tenten en leuke standjes. Proef de lekkerste hapjes. Doe mee aan creatieve workshops. Ontdek én test nieuwe producten. Zing en swing mee tijdens optredens van de beste artiesten van Nederland. Bekijk de modeshows en bewonder de nieuwe trends. Luister mee bij de interviews met bekende schrijvers en politici.