Lazarus

€ 20,- voordeel

De theaterhit met de klassiekers van David Bowie stopt 5 april!

Alle grote hits van David Bowie in een adembenemend mooie voorstelling

In de film ‘The Man Who Fell To Earth’ uit 1973 speelde David Bowie de rol van Thomas Newton. Lazarus begint waar de film eindigt: in het appartement van Thomas Newton. Een man die zich onbegrepen voelt op aarde, wordt achtervolgd door een liefde uit zijn verleden en verlangt naar ontsnapping. Lazarus is must see theater! Bejubeld door de pers, door bezoekers gewaardeerd met een 8.1 en bekroond met 4 awards. Wacht niet langer als je deze adembenemend mooie voorstelling nog wilt zien. Lazarus is nog maar enkele weken te zien in Amsterdam.

Briljante cast

‘Heroes’, ‘Changes’, ‘Life on Mars?’, ‘Absolute Beginners’ en vele andere Bowie-hits zijn de rode draad in Lazarus. De tijdloze songs worden in het Engels gezongen door een briljante cast, met onder meer Dragan Bakema als Thomas Newton en Noortje Herlaar in de rol van zijn assistente Elly. Ze worden begeleid door de zevenkoppige Lazarus-band die de muziek van wereldster Bowie laat schitteren.

Bowie Talks en unieke fototentoonstelling

In DeLaMar Theater Amsterdam kun je voorafgaand aan de voorstelling genieten van mooie extra’s: de unieke fototentoonstelling ‘Bowie in Concert’ en elke woensdag is er een speciale Bowie Talk met ‘Mr. Toppop’ en Bowie-kenner Ad Visser (19:15 – 19:40 uur). Gratis toegankelijk voor Lazarus-bezoekers en een hele mooie voorbereiding op de voorstelling zelf.  

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 50 minuten (inclusief pauze).

Let op: deze aanbieding is uitsluitend verkrijgbaar via deze website en niet in de ANWB-winkel.
Er worden stroboscoopeffecten gebruikt tijdens deze voorstelling. Bezoekers die last kunnen hebben van epilepsie en/of gevoelig zijn voor visuele lichtstimulatie-effecten raden wij aan om voorafgaand aan de voorstelling contact op te nemen met het personeel van het DeLaMar theater.