Theatervoorstellingen afgelast ivm coronavirus

Alle theaters hebben in verband met het coronavirus hun theatervoorstellingen voorlopig afgelast. Heb jij via de ANWB tickets gekocht voor één van deze theatervoorstellingen? Dan ontvang je binnenkort meer informatie van ons via de mail. Wij vragen iedereen dringend om ons niet te bellen, e-mailen of berichten via sociale media te sturen. Wanneer wij nieuwe informatie hebben, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt er vanuit gaan dat wij ons best doen om tot een geschikte oplossing te komen, samen met het betreffende theater/producent. Antwoord op al jouw vragen over ANWB Tickets en het coronavirus, vind je als je klikt op de link 'Beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus' (op deze pagina rechtsonder in het blokje 'heb je een vraag?')

Lazarus

De theaterhit met de klassiekers van David Bowie stopt 5 april!

Beleid Stage Entertainment Nederland omtrent het coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de Nederlandse regering op advies van het RIVM een schorsing van evenementen afgekondigd. In overeenstemming met deze verordening worden alle voorstellingen van Stage Entertainment Nederland (Anastasia, TINA - De Tina Turner Musical  en Lazarus) die gepland staan van 12 maart tot en met 31 mei tot nader order gecanceld.

Reeds aangeschafte tickets blijven automatisch geldig voor een nieuwe datum en kunnen kosteloos worden omgeboekt. Bezoekers worden dringend verzocht geen contact op te nemen met Stage Entertainment Nederland. Stage Entertainment Nederland en de ANWB nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers die voor de desbetreffende data tickets voor een van de voorstellingen hebben gekocht.

Voorstellingen die na 31 mei gepland staan, gaan vooralsnog door. Mochten er voor voorstellingen na 31 mei eveneens maatregelen getroffen worden door het RIVM, dan nemen wij hierover contact op met alle bezoekers die voor deze data tickets hebben gekocht.

Bekijk onze meest gestelde vragen voor alle vragen en antwoorden met betrekking tot het coronavirus via de volgende link: beleid ANWB Tickets omtrent coronavirus

Wij danken je voor jouw begrip.

Alle grote hits van David Bowie in een adembenemend mooie voorstelling

In de film ‘The Man Who Fell To Earth’ uit 1973 speelde David Bowie de rol van Thomas Newton. Lazarus begint waar de film eindigt: in het appartement van Thomas Newton. Een man die zich onbegrepen voelt op aarde, wordt achtervolgd door een liefde uit zijn verleden en verlangt naar ontsnapping. Lazarus is must see theater! Bejubeld door de pers, door bezoekers gewaardeerd met een 8.1 en bekroond met 4 awards. Wacht niet langer als je deze adembenemend mooie voorstelling nog wilt zien. Lazarus is nog maar enkele weken te zien in Amsterdam.

Briljante cast

‘Heroes’, ‘Changes’, ‘Life on Mars?’, ‘Absolute Beginners’ en vele andere Bowie-hits zijn de rode draad in Lazarus. De tijdloze songs worden in het Engels gezongen door een briljante cast, met onder meer Dragan Bakema als Thomas Newton en Noortje Herlaar in de rol van zijn assistente Elly. Ze worden begeleid door de zevenkoppige Lazarus-band die de muziek van wereldster Bowie laat schitteren.

De voorstelling duurt ongeveer 1 uur en 50 minuten (inclusief pauze).
Er worden stroboscoopeffecten gebruikt tijdens deze voorstelling. Bezoekers die last kunnen hebben van epilepsie en/of gevoelig zijn voor visuele lichtstimulatie-effecten raden wij aan om voorafgaand aan de voorstelling contact op te nemen met het personeel van het DeLaMar theater.